Végre beléptél ebbe a társadalomba is:)
Örülök neki:))
Végre beléptél ebbe a társadalomba is:)
Örülök neki:))
Ez nagyon top állapotú, kevés km-el, csak nem lesz baja. A leggyengébb turbós motorja van (154 ló), s mégis automatával is megy, mint a golyó, imádom.
Motorozni meg bármikor lehet, csak ne legyen fagyott csapadék az úton. A tavalyi telet végig motoroztam megfelelő öltözetben. Nyáron Alsóörsön (Harley feszt.) találkozunk. :-)
sokat használtam saab-ot (3 db 95-t)... nagyon szerettem, főleg az egyiket 2,3 chiptuningos, ha jól emékszem 210 lovas volt..... ment..
használtan meg nagyon jó áron megszerezhetők, csak drága a javítás...
2004-es, elsőgazdás, szervízkönyves, 16.000 km-rel, 1.350.000,-...
teljesen rendben a moci, jobban néz ki, mint a 2007,2008-as társai...
Az yo, nyomatékos. Volt egyszer egy a szomszédomban, annak nagyon disznó hangja volt.
Ilyesmit ilyenkor kell venni, én is 3 hete vettem cabriot (avatarom :-).
meg szabad kérdezni, mi számít itt alkalmi vételnek?
Én meg vettem egyet.. holnap megyek érte... Yamaha DragStar 1100...
mondjuk tavaszig csak pihenni fog, de alkalmi vétel volt... :)
Hazajött a motorom UK-ból, holnap már viszi is el az új tulaj. Viszont délután ollyat motoroztam.. Végre nincs minden tele speed camerával! :-)
Hehe, ez télleg nagyon yo. Meg kéne építeni nagyban!
http://m.blog.hu/su/subba/image/1209/bull.jpg
:)) nem rossz, only longosok :D
Én meg kinyitottam a Saab kabrio tetejét, csak a feeling miatt. Hideg volt, gyorsan vissza is csuktam.. :-)
Én voltam motorozni karácsony másnapján!! Mentem 250 km-t, ebből 100-at az asszonnyal! Király volt nagyon! :)
Lefoglalózták a Buell-emet, Szlovákiába fog kerülni. De már persze már filózok az utódján, Honda VFR, Kawa ZX-12 (szigorúan fekete-arany), KTM V2 Supermoto, esetleg egy yovágású, 3 hengeres Triumph jöhet szóba. Ha vkinek van a fenti típsokból különösen megkímélt példánya occsón, az ne tartsa vissza magát! :-)
Nekem volt. Majd írok róla, de most mennem kell, és csak este leszek 22 után. Gondolom ráér addig.
Előre szólok, ha ilyen moci érdekel használtan, tagja voltam a magyar v-strom klubnak, ott ismert motort tudsz venni, nem zsákbamacskát.
Volt valakinek közületek suzuki 650 vstrom-ja?
Esetleg vennék egyet, de a személyes tapasztalatokra kiváncsi lennék! :)
PÜ-ben is jöhet!
bazz már a hangja is durva :D de az ember is beteg...
Ez eléggé ott van. Repülni nem tud? :-)
85000 -be kerül egy k..tt, k..a motor forgalomba helyezése itthon ?!
Hol a pi...ba van ilyenkor az EU ?!
Lóf...t a s...be!
Nohát ...