Regisztráció Elfelejtett jelszó

Fx tippek, gondolatok

Re: nincs cím

#167370 kratya Előzmény: #167368

Közben én rávettem 20 egységet 4887-en, 4890-en 1-1 lotott, ebből megmaradt meg 0-ban, meg 1 pontban 4 egység a többit zártam 48,99-en :-)

audchf, audjpy, és 2egység chf jpy long van még, meg az össz.5 egység eurusd, meg egy egység gbp jpy short

Szóval a lényeg eurusd longok stopja 0-ban.

Azért parázok kicsit tőle :-)

#167361 kratya Előzmény: #167332

Jó Reggelt!

eurusd long most! 1,4895

stop 1,488 target 4920, és 1,5

hétvégi eurusd long stopja szintén 488

gbp jpy shortot nem bántom egyenlőre, de audjpy longot nyitottam igy nem ér meglepetés remélem 82,9-ről

#167332 Kardj Előzmény: #167330

nekem mondod .... de hála istennek megtanultam függetleniteni magam a negativ pozitól amennyire csak lehet ..

ez az egész amit a fonttal csinálnak egy erőszak ... :D no de mad meglátjuk h mi lesz nem hinném h a japánnak el kellene követni az exportos támogatást mert amig a belső fogyasztásuk nem nő amihez az erős jen kell addig nem mennek sehová marad a 0,xxx s alapkamat a deflációs félelmek stb. stb. nem tudom vhol olvastam a mult héten h az egyik miniszter bácsi elég nagy részvényese a Toyotának ...... a többit gondoljátok hozzá

#167330 Zabás Előzmény: #167327

Ez sem normális, pénteken alig tudták megerőszakolni, hogy 149 felett maradjon! Sokkal nyugodtabb lett volna a hétvégéd is!

Kíváncsi vagyok ki tart e a Font gyengülése, vagy mikor Anglia nyit, ismét megerőszakolják?!

Mert megjátszanék egy vissza tesztet, kis font erősödés javára! GBP/USDn, szép kis támaszokon nyitott naposon.

#167327 Kardj Előzmény: #167269

hááát kiböjtöltük ezt e gbp jpy-t

igy a pénteki napom nem 4% minusz hanem 13% plusz deee ez most mák volt

+1 kis elemzés: http:/…

#167246 Zabás

+1 kis elemzés:

http://www.forextv.com/Forex/Commentary/ShowStory.jsp?id=19022&category=1

pl:

EUR

Daily dipped to kumo upper band and turned chart very bearish. We were lucky to exit long position prior to the down flush on the opening of last Friday. The unexpected good unemployment figures may trigger a deeper retracement. Weekly chart only suggest consolidation in wide range between 1.4400-1.5580. We shall be happy to stay naked for Christmas month unless we see a very good trading opportunity. At the moment daily is struggling in front of daily kumo giving no clear direction. Suggest to sit aside.