olyan hírek jötteek, amit még közölni sem mert a Kunovits, nekem kellett belinkelnem)))). Úgy emlékszem, te sem voltál túl boldog tőle
olyan hírek jötteek, amit még közölni sem mert a Kunovits, nekem kellett belinkelnem)))). Úgy emlékszem, te sem voltál túl boldog tőle
50 fillért "ér" a papírod igen hamarosan, tartsd!!!!
Mint ahogy jönni fog, a bennfentes mutyi ralli nem tart örökké. Pláne hogy csak azok sorakoznak bent akik tegnap is vételen
Szurkolok hogy a spekák dobják előbb
Azért Bokaly rendszeresen trédeli, és persze ideálisan, legalul száll be, legfelül száll ki, mint tudjuk (utólagos elmondásaiból).... másrészt a nagy ralli-k előtt fokozott intenzitással egész nap, és éjjel sipitozol, hogy jön a csőd, és a limites esés. Mint most is. Érdemes lesz rád odafigyelni...
Hétfőn meg lehet hogy kinyit -20%-ban. :)
Köszönöm a szurkolást. :)
Én is szorítottam neked amikor bent voltál Orco-ban.
(Go-Go Humet, 18-ról van nekem is egy kicsi.)
vettem a telekralliig, de aztán elkezdték a bennfentesek dobni, és a napnál világosabb volt hogy az építési engedéllyel sem ér semmit a cég, a kutyának sem kell és Spanyolo telített
Egyébként júl 10-én lejár((((
Ehhez kepest decemberben is vettel...szal sztem hagyjuk...:)
Szerintem sok eladó nyitóban kimenekült (DT-sek), ha meg még lenne eladó, akkor az most menekülne!
Geni rally 2.0 :) (senki sem meri megtartani hosszabb távon, ezért megy)
Ha hétfőn is limiten lesz a puffer (amíg a tulajok nem zúzzák le addig menni fog), akkor is "hátradőlhetsz" a stop mellett :)
Én szurkolok, hogy végig tudd bírni!
(k-va Humet meg go-go-go :D)
Ez volt a neve, vicces volt, arra emlékszem, hogy Hawaiira akartak menni csoportosan a nyereségből
Júniusban indította Merc, és ugye nem jött össze a tőkeemelés júliusban, elkezdtek gyülekezni akkor a viharfelhők
Előrébb!:-)
Szia széplány!
Szerinted honnan tudom, hogy ki vagy???
Népszerű nyilvános fórum GENESIS rajongók klubjából...:-))))
2007 május 4-én vettem bele és nem is követtem addig
De azóta utána néztem első pillanattól befektetői csalás volt
A Cogencot 2007 augusztusban megírtam hogy egy üres mutyi, és azt is bokallyal hogy a GEM kamu