Regisztráció Elfelejtett jelszó

Napi TIPP

Re: Holnap

#166382 Hathor Előzmény: #166373

Na mert valaki kért chartot is priviben :)

Legyen egy OTP.

Nincs időm cifrázni és 8colos a monitor :)

20MA-ról pattant záró előtt.

4900-5000-5800 a sáv (ez nem újdonság), ebben vagyunk két hónapja.

Leszotító fogta ma is, megy lejjebb a leszorítóban szerintem.

Holnap lejjebb kellene zárnia.

http://www.postimage.org/image.php?v=gx5x6DS

Nekem 4600 a céláram.

Mai előadás sem jósolt sok jót a bankszektornak jövőre!

Ennek ellenére 4600 után fordulhat fel, meglátjuk mit hoz a gazdaságmenető visszavonás.

Holnap

#166362 Hathor

Sziasztok,

Már most jelezem, hogy reggel nem leszek, mert már reggel munka miatt el kell mennem és egész napra van programom, így nem nagyon leszek, talán ha fel nem csatlakozok valahol wifire.

Ma EKB kamatdöntés volt, Trichet beszélt! Meglepő, hogy a piac még nem reagálta le a beszédet.

Holnapra első negatívum számomra a beszédéből:

- "A likviditást bővítő intézkedések fokozatos megszüntetéséről Trichet elmondta: a bankok refinanszírozását szolgáló 12 hónapos tender az idén december 16-án, a 6 hónapos jövő év március végén megszűnik."

Március megint egybe vág a tavaszi eső trend elképzelésemmel, csak mondom..

- Másik, USA elég gyászos lett a végére: www.finviz.com

- OTP túl szépen zárt.

- FTSE, DAX lekötve.

Holnap shortosok figyelhetnek, léphetnek szerintem.

Legyen ez a holnap reggeli hsz.em :)

Azért Ázsiát és reggeli futikat látni kell még.

Nyersanyagszektorban további emelkedési potenciál!

Kispapírokat figyelni kell, mert mozognak, nagy papírok felejtősek.

Yo kereskedést!

Re: Mai tipp

#165508 Hathor Előzmény: #165498

Ma gappel nyithatunk fel, de figyelni kell a kötéslistát mi pörög benne, milyen mennyiségekkel, merre állnak a vevők eladók, mekkora pakkokkal.

Leszórítók foghatják a mai emelkedést.

Bux leszorító képet ide raktam tegnap.

OTPt este az OTP topikba.

Szóval emelkedésre fel! Utána figyelni a piacokat!

#165498 Hathor Előzmény: #165494

Meglátjuk, de napi szinten ezt nem lehet csinálni.

Egyébként is nem akarok senkit befolyásolni csak pár meglátásom írom le.

Nagy gáz nekem is, ha fordítva megy a dolog, de 100%os találat elég meleg lenne állandóan. Egyébként visszanézve a napokat, nem hiszem, hogy lett volna olyan nap amelyik tévedett a nap közbeni mozgás alakulhat másképpen, mert még napon belül is megtippelni három mozgást valóban nagy művészet.

Na mára kidumáltam magam OTPben egyelőre

#165494 kerikoma Előzmény: #165482

Én is bevallom, hogy minden nap szívesen olvastam az okfejtését, reggelente Wizes Otp-je és aztán Hathor napi tippje volt a gyors program:)

Hathor ne hagyd abba!!!!

#165482 Csokigyáros Előzmény: #164818

na nehogy besértődés... :)

én is szívesen olvasom a totyikodat (benne van a 6 kedvencnek megjelölt totyikomban)...

a fórum épp azért jó, mert mindannyian különbözőek vagyunk, sok mindent máshogy látunk, de mégis összeköt valami... ezért volt jó az előző találkozó, s remélem a msotani is jó lesz... van bankár, cukrász, sioktató, informatikus, stb. mégis jól elvoltunk...

szóval magam részéről is szívesen olvasnám a jövőben is, persze a te döntésed... :)

#164811 Ricsi Előzmény: #164692

Sajnálom, mint mondtam, élvezettel olvastam. Sosem léptem rá, de élvezetes volt, és sokszor láttam este, bejött:)

Szeretném, ha meggondolnád magad:)

#164701 Ibiza Előzmény: #164692

azért mondtam egy gurigát mer az nem nagy összeg.. viszont az 1%-a már ér valamit.

a számládon látnád az elméleted gyakorlati értékét.. de te tudod

az elméleteid,szintjeid nagyon jó arányban bejönnek..de fontos az idöpillanat is amikor döntesz..

#164697 Kissherceg Előzmény: #164692

Én pl most tippelni sem tudok, de inkább a napi rallys papírokat gyűjtsük, ami megindult talán. Akár le, akár fel.

#164692 Hathor Előzmény: #164635

Van rajta guriga, nem is egy, de nem részletezem. Befektetésre vár. A befektetés fogalmába nem fér bele 5500Ft-os OTP, sem 21ezres Bux.

Röviden ennyi.

TA a múlt.. ezt szerintem hagyjuk, mert nem értek vele egyet.

Egyébként felhagyok mától a jóslatokkal. Nekem is jobb így.

Üdv.

#164649 Kissherceg Előzmény: #164646

azért nem csak eco van a piacon. Összes kicsivel meglehet csinálni, illikvidbe meg átkötésekkel forgalmat generálsz, és simán rákapnak a spekik, Te meg kiszállsz :) Meg kell teremteni a piacot... Összes kis papír rallyban benne voltam idén :) phyl-humet-eco hármasból, félelem, mint érzelem nem lehet a tőzsdén. Érzelem mentesen lehet csak kereskedni sztm, ami ótvar nehéz.

#164646 Ibiza Előzmény: #164644

ez hullámlovaglás..jól csináltad egy kispapírban.. de kockázatos..pl ECO-ban..fotexben nem tudod megcsinálni..a kicsik meg illikvid vackok..

#164644 Kissherceg Előzmény: #164643

nem kell ennyire nagyban gondolkozni sztm.. Akinek 50-100misije van és felméri a hangulatot simán tud rallyt csinálni egy kisebb papírban.... Nagyok játszóterén nem tudsz és nem is szabad avatkoznod, csak a farvizükön, ha sikerül. Menni kell az árral ott, de kisebbekben csinálhatsz egy két hullámot simán...

"Persze hülye vagy és éppen tömik a népet, Te meg akkor vagánykodsz, amikor kicsiben is tömnek, akkor reszeltek." Ehhez kell a tapasztalat :)