Szét, kijelző nyek
szegeny bankarok ugy megijesztettek sok embert a lemondasukkal..... 7:03-s hir:'(:'(:'( ;););)
Talán letolják 132-ig mielőtt megindul, kéne a korrekció, túlvett nagyon.
Nekem is eurjen és gbpjen short, de ez nem tetszik.
uro to Climb to 134 Yen on ‘Bullish’ Bias: Technical Analysis
Share Business ExchangeTwitterFacebook| Email | Print | A A A
By Theresa Barraclough
Dec. 4 (Bloomberg) -- The euro is likely to strengthen to 134 per yen, should it rise beyond so-called resistance at 133.60, BNP Paribas SA said, citing trading patterns.
Daily momentum indicators such as the moving average convergence/divergence and the stochastic oscillator are both signaling a buy signal for the euro versus the yen, according to a team of analysts led by Hans-Guenter Redeker, global head of currency strategy at BNP Paribas in London.
“Accelerating bullish daily momentum is even more powerful than during the October rise suggesting scope to crack 134,” the analysts wrote in a note to clients. “As long as 132.35 support holds, the short-term bias will remain bullish.”
The euro traded at 132.54 yen as of 9:51 a.m. in Tokyo, from 132.87 yesterday in New York. Europe’s single-currency declined to 126.91 yen on Nov. 27, the weakest since April.
Euro Rises as ECB Takes Steps to Scale Back Emergency Measures
Most a jenekről nincs szöveg, de ez az EUR-ról.:))
És a forgalom, ha nem is kiemelkedő, de az emelkedésekhez viszonyítva az.
Igazad lehet, ennek annyira nem néztem utána. de számomra örömünnep, ha Amerika szív, mert utálatos, nagyképű, primitív barom népség (tisztelet a kivételnek). Egy igaz Deep Black Friday már megint rájuk férne, csak most nem részvényeket, hanem a számítógépeket vágnák ki az ablakon:) Ahogy ránézek a bigchart.marketwatch-ra szívemet melegség önti el, és halkan dúdolom: Oh happy day...
Furcsa módon a JPY alig erősödik, pedig most nem jöhet a szokásos hülye dumával a Bloomberg.
Csak nem ez volt az elképzelt forgatókönyv. A kis japcsival aki 3. napja kint van gondolom a GS megegyezett, hogy rajtuk keresztül lesz bujtatott intervenció. Stb..,Európa, pedig szívjon.
Ahogy látom esésben még a forgalom is élénkebb...hiába a helyes irány mindenkinek meghozza a kedvét!
értem, erre gondoltam
még egy jól telepakolt amibroker kell mellé és megtérdel minden gép :))
:) laptop ajánlat az aprohirdetés topikban.. véletlen egybeesés..
Nem kell annyi múltbéli gyertya, fölösleges, mert azokra is számolnak az indikátorok. Ha meg van nyitva 8-10 chart nagyon megugrik a memória helyfoglalás, és használhatatlanul lassúvá válhat a progi.
thx :))
tényleg szétcsépelted szegény notidat? :S
mondjuk én nem használom annyira "ipari módon" a programot mint Te, de akadozást eddig nem tapasztaltam
ezek szerint túl nagy volt az adatbázis, amiből dolgozott, ezért akadt?