:)) Én meg azt hittem, hogy a csokira valót longon keresi, a virgácsra valót meg shorton.
:)) Én meg azt hittem, hogy a csokira valót longon keresi, a virgácsra valót meg shorton.
BREAKING NEWS
Egyes információk szerint idén a Mikulás is elkezdett tőzsdézni. Sokan azt sejtik, hogy igazából arról van szó, hogy nem akar kimaradni a róla elnevezett rally-ból.
Öreg barátunk tehát úgy döntött, megforgatja a csokira és virgácsra félretett pénzét a tőzsdén. A március óta tartó bull piacon szép eredményt ért el, azonban december 6-án neki más feladatai vannak, ezért a megtakarításait ki kell vennie a számlájáról. A híresztelések tehát arról szólnak, hogy idén a mikulás rally elmarad, mivel a Mikulás eladja részvényeit. :)
Egy darabig 800 alatt volt, azért mertem volna, de addig gondolkodtam, hogy elkezdte magát felette tartani, aztán így várakozás......
Ameddig nem engedik beesni 20800 alá addig minek? Párszor már beeshetett volna,nem tette....ettől függetllenül lehet ma lesz a jó,vagy ma sem.
MAI NAP FANYAR TANULSÁGA:
„A pénz valóban beszél, csakhogy az enyém folyamatosan azt mondja: viszlát...”
(Anonymus)
Tul sok volt a reggel beugrott, kesobb csalodott es kiutott longos. Holnap uj felvonas. 800 felett meg viszont nem mertem shortot nyitni.
külföld se tudja merre menjen..nembaj..egy részén már kerestem ma.. ha holnap is keresek egy kicsit az már jó...:-))
katasztrófa nap volt ez
19800 at is tartották,alá sem szúrt :D
Látom, nem figyelsz, nem 19 800-nál tartották, hanem 20 800-nál :)
Fentebbről volt...
Shortol a sok milliárdos... :)))
Ez is egy módszer, de gyorsabb a kaszinó:)
Piros oldal, fekete oldal:)
Vagy 21-nél kérek még lapot, vagy nem kérek lapot:))
Felírtam egy érmére hogy tartom vagy zárom a longot,feldobtam,zárás jött ki,megtettem,ettől jobb ötletem nem támadt :D
Ha bejön a módszer holnap is így nyitok pozit :D
19800at tartják böcsülettel....
Otit nem nagyon adták be....érdeks
:)) szinte biztos