2,4-es em volt kézben egy színben nagy vakra, szóval lehetetlen volt hogy veszítsek. 2 lappal volt színsorom, úgyhogy a 6-ossal kitörölhette volna a valagát... :)
2,4-es em volt kézben egy színben nagy vakra, szóval lehetetlen volt hogy veszítsek. 2 lappal volt színsorom, úgyhogy a 6-ossal kitörölhette volna a valagát... :)
azért könnyen cumizhatsz egy 6ossal, Én tegnap 3szor szívtam meg... A kezdő 1000pontból 8600nál járok :)) nem értem, hogy lehet ez..
Akkora straight Flush-öm volt mint egy ház... A,2,3,4,5
Gyereknek színe volt dámával, 3 an voltunk bent. Gyerek emel 8 centet, 16-ig rányomtam, erra a harmadik emel 1 dollárt. Rátoltam all inra 4 dollárt, gyerek meg megadta, így járt...
Kár... :( Jó lett volna egyet tolni. Még kisasztalos bajnokságban is benne lennék ha lennének érdeklődők.
ja ! Én partypokeren nyomom. Máshol nincs éles számlám.
Este nincs valakinek kedve jönni élesben valami kis tétes szobába játszani ?
Én biztos hogy kess game-zek. Ha összejönnénk egy páran, akkor csak 6 fős asztalhoz ülnénk be egy helyre..
Jelezze már valaki ha este szeretne játszani. Pár dollárral elszórakozunk :)
:) Sokan komlytalanok az tény, de most 570es potot vittem :))
Jatekcsipsszel komolytalankodnak sokan, eppen ezert nem szeretek ott en sem jatszani.
Partypokeres bonuszt en is megcsinaltam, de sajna felvittem kis tetesen egesz szepen a zset, majd egy szarabb napon lenegyedeltem nagyobb teten es a maradekot meg betoltam egy jobb tornara, ahol nem fizetos helyen landoltam. Azota neten szunet.
Illetve most jott az otlet havertol, h. jatsszunk facebook-on. Lefoglal egy asztal, 5 ember, uannyi csipsz betolva, aztan szlat rendezzuk. Nincs olyan feeling, mint amikor osszejossz egy tarsasaggal, aztan pia, duma, kartya, stb., de ritkan jo kaland.
i am come back
megtörtént, de kedvedért mégegyet:D
habitat nagy ****, vigyázz vele... ezt a partyt bukom emgyek haza.:)
de lehet, nekem már sikerült is :)) a főablak alján ismerősök
helyes, türelem és tanulás :) Másik asztal elég kemény, ahol vagyok... elakarok érni egy szépp kerek számot és akkor hazamegyek végre :D