Regisztráció Elfelejtett jelszó

Fx tippek, gondolatok

Economic data (US): Nonf…

#165943 Sanguis

Economic data (US): Nonfarm Productivity QoQ (Q3 F) out at 8.1% vs. 8.5% expected and 9.5% prior. Unit Labor Costs QoQ (Q3 F) out at -2.5% vs. -4.1% expected and -5.2% prior. Initial Jobless Claims out at 457K vs. 480K expected and 462K last week. Continuing Jobless claims out at 5,465K vs. 5,400K expected and 5,437K last week.

Massimo Salezze - 13:53:58

ECB Trichet warns of the likelihood of dampened loans to firms in the coming months. Calls for banks to improve their capital bases. ECB Trichet reemphasises how important it is to conduct ambitious fiscal exit strategies. Governments must set out their plans. Some countries will need to begin their measures next year. Others in 2011 at the latest.

Re: nincs cím

#165922 Amatoregy Előzmény: #165904

Nem hiszem, hogy itt (a beírások alapján) én vagyok a komoly ember.

Viszont ez annyira legalább megállja a helyét, mint bármelyik nyilatkozat...

#165847 Sanguis Előzmény: #165835

Ühüm. Ráadásul az EUR-t ki védi meg? Mert nekem úgy tűnik, hogy a japcsik sunyiban interveniálnak. Azóta esik a jen mióta a kis japó USA-ban "beszélget".

#165835 Moiser Előzmény: #165829

Hat ha semmi masra nem vagynak mint elszallt eurora, akkor nyugodtan bejelenthetik a stimulus veget :D

Az is jo, hogy a francia munkanelkuliseg a vartnal kevesbe nott, de mi van a spanyollal pl? Vagy azok nem ernek?

Ehh...whatever...

#165832 Sanguis Előzmény: #165829

Mindezek ellenére az Euro Zónának az EUR gyengülése az érdeke. Kicsit anomália.

#165827 Sanguis Előzmény: #165826

Adjanak már egy cigit annak a hajléktalannak aki a mai bevételéből veszi az USD/JPY-t, hátha újra kimegy az utcára, akkor talán lesz egy kis napon belüli korrekció.

#165823 Sanguis Előzmény: #165822

Eddig miért gyengült a dollár és erősödött a jen, mikor a gazdaság már márciustól fellendülőben van szerintük, és ez volt a főcím. Ezek agybetegeknek szánják a cikkeiket?

Jelentem a jen és a doll…

#165821 Sanguis

Jelentem a jen és a dollár gyengül, mert a gazdaság fellendülőben van. Hülye Bloomberg.

#165804 Sanguis Előzmény: #165781

Megtaláltam mire ez az "öröm". Pár hülye azt hiszi, hogy kamatemelés lesz, mert egy bank (talán a Commerz) a decemberi hitelkamatait felemelte. És ez elterjedt, mint a búbópestis. No komment.

#165781 Amatoregy Előzmény: #165583

Annak valóban nem sok értelme lenne. De ha szánnál rá időt, hogy mondjuk a tudástárban leírd a jeleket (akár egy akkori képpel megsépkelve) az igen.

Vagyis én azért léptem poziba (és általában akkor lépek) ha M5-ön ez van, M15-ön ez van,

ezek a vonalak meg itt összeérnek, szétvállnak, stb...

#165743 Kardj Előzmény: #165739

ahogy itt hagyod elindul csorogni :D:D

nyomás az erdőbe meg a kertbe egy darabig ne is lássunk :DD:D:D:D:D:D (csak a pozi miatt :) )

Na jó, nem nézem tovább …

#165739 Sanguis

Na jó, nem nézem tovább ezt a majomkodást, pozi marad, stoppot nem rakok.