Én is EUR/USD-vel szoktam játszani, de a múlt hétem nem volt sikeres...:(
Még az olaj is jó lehetne szerintem, de attól még félek.
Én is EUR/USD-vel szoktam játszani, de a múlt hétem nem volt sikeres...:(
Még az olaj is jó lehetne szerintem, de attól még félek.
én nem használok függvényeket, csak kitörésre nyitok,meg megérzésre.
kezdő vagyok én is,ja meg érzem a pénzszagot ebben a dologban...
eur/usd eur/jpy játszok általában
te???
Szia!
Köszönöm, hogy válaszoltál. Még nem ismerem a Moneybookers-t és nem tudom, hogy onnan hogy juthatok hozzá a pénzhez.
Te milyen függvényeket használsz?
EUR/USD és az olaj érdekelne.
Ha a plust használod-akkor a kártyádra min kb 39 ezret tudsz átküldeni!
de az mb-re tudsz kevesebbet is!
Sziasztok!
Még új vagyok és lenne pár kérdésem a pénzkivéttel kapcsolatban.
Mindenki a Moneybookers-t használja vagy megpróbálta valaki a számlájára utaltatni az összeget?
Előre is köszönöm a válaszokat.
"If you’re using Avast’s Anti-Virus solution on any of your home computers, you may throwing the program is throwing up reports of your .exe files being infected by “Win32:Delf-MZG [Trj]“. This threw me for a loop, because I’m pretty careful when it comes to data mangement.
Before you start deleting .exe’s or putting them into a chest, you should know that the latest anti-virus definition update is said to contain some bugs which is causing false positives to register.
The word from those following the anti-virus industry is to avoid running Avast for now, till another definition update is released to fix this issue. Hopefully this is done in the next 24-48 hours."
Tényleg az Avasttal volt a baj.
amin meg keresen, azon akkora spread, hogy az általad említett tőke kevés hozzá...
van olyan instrumentum ami 1 nél kevesebb, pl. 0,5TP-t ér, ott értelemszerűen minden másodikért kapsz.
Ha valakit érdekel. Megjött a második is. Hétfői indítás...
nem tudom, már eltűnt, de nagyon keveset.
Nekem úgy tűnt, mint ha nem is adtak volna minden trade után.
kösz a linket.
Hány TP-t csináltál a 4000Ft bónuszra?
http://www.plus500.com/Promotions/InstrumentsTraderPointsTable.aspx
ahogy elgondolkodok azon amit itt számoltál, logikus lenne, hogy miután adták az 5000ft bónuszt, visszavették a 4000-et. Így minden stimmel. A felhasználható összegemben pont 1788ft plusz van.
A dolognak az az egy szépséghibája, hogy ezt sehol nem láttam leírva.
Azt, hogy a bónuszhoz mennyi idő alatt kell megcsinálni a pontokat és milyen instrumentumokra adják, azt hol látjátok leírva?
a bónusz számlán viszont ezt látom:
első letét cashout (pénzfelvétel) kereskedői pontok (2/30) FT5000,00
mi az,hogy pénzfelvétel?
nem vettem én fel semmit
Ti is ilyet láttok?
ha elértem volna :DD
dehogyis értem el
amikor utaltam 20000ft-ot, akkor automatikusan hozzáírtak a tőkémhez 5000ft bónuszt is, meg láttam az előző bónuszból maradt 788 ft-ot is.
Most viszont eltűnt az összes bónusz.
Írjál nekik levelet. Valószinüleg az történt, hogy elérted a 4000Ft-os bónusz véglegesítéséhez szükséges 50TP-t, ezért 4000Ft-al csökkent a bónusszámlád: (5000+788)-4000=1788Ft.
Nekem sem vezették át automatikusan a tőkéhez, először csak eltűnt, viszont mikor írtam nekik levelet néhány órával később már ott volt.
Javítson már ki valaki legyen szíves ha nem így van:
Szerintem az etf olyan mint egy részvény. Megveszed és eladod (az iránya mindegy). Viszont ha változik az árfolyama, akkor csak virtulális nyereség vagy veszteség van. Vagyis ha rossz irányba állsz elvileg ki lehet ülni mit a részvényt, nem kér plusz letétet.
A cfd-nél viszont igenis kell plusz letétet biztosítani, ha roszz irányba állsz.
Ennek függvényében - ha jól gondolom - a Plusz500-nál cfd kereskedés van.
Az Exchange Traded Fund rövidítése az ETF, amely magyarul annyit jelent, hogy Index követő alap. Az ETF (exchange traded fund - tőzsdén kereskedett alap) rendszerint egy, a referencia index teljesítményét pontosan lekövető (passzívan kezelt), tőzsdén kereskedhető befektetési alap.
Az ETF-ek segítségével, kis túlzással, szinte bármibe lehet invesztálni a világ áru- és tőkepiacain. Az ETF konstrukció lényege, hogy minden esetben valamilyen mögöttes termék (például: tőzsdeindexek, áruk, arany, olaj, gyémánt, stb.), a gazdaság egy adott szektorának legjobb papírjai (pl. amerikai bankszektor, egészségügyi szolgáltatók, biotechnológia, stb.) árfolyamát követi. Vagyis egy ETF termék megvételével könnyen és alacsony költségek mellett juthatunk olyan komoly portfolióhoz, melyek csak jóval nagyobb kockázat és befektetett összeg mellett lennének elérhetők.
Példa: Ön úgy ítéli meg, hogy az amerikai bankrészvények (nem egyetlen bank, hanem általában a pénzügyi vállalatok) a válság után hatalmas emelkedést fognak produkálni. Ekkor Önnek nem kell megvenni az összes bankrészvényt külön-külön, hanem egy - a bankrészvények átlagos teljesítményét reprezentáló - ETF vásárlásával ezt egy lépésben meg tudja tenni.
Az ETF-ek folyamatosan követik a mögöttes termék árának tőzsdei alakulását, vagyis bármelyik pillanatban tőkeáttét (vagy minimális, a határidős kereskedésnél jóval mérsékeltebb tőkeáttét mellett), azaz kiemelkedő kockázat nélkül tud bárki kereskedni.
CFD kereskedés több tekintetben is rugalmasságot kínál a kereskedõknek, a választható megbízások típusaitól a kötések tényleges méretéig. Bármikor, bármilyen méretû ügyletet köthetünk egyszerûen, anélkül, hogy a másmilyen piacokon vagy termékek esetén megszokott hatalmas tõkemennyiséget le kellene rakni. Mivel nem birtokoljuk a részvényt vagy a kontraktust, nem kell a terméknek a teljes árát megfizetni.
A CFD a tõkeáttételes vagy alapletéttel történõ kereskedés jó példája. Alapletétes kereskedési termék esetén csak a kötési érték adott százalékát kell letétként elhelyezni, nem a pozíció teljes értékét. Ezt nevezik kiinduló alapletéti (initial margin – IM) követelménynek.
A kiinduló alapletét devizák esetén 1 százalék, a kevésbé likvid piacokon pedig 25 százalék lehet - például a magyar részvények esetén. A kiinduló alapletét a kereskedési számla és az aktuális pozíció méretétõl is függhet. A likvidebb piacokon, így a FTSE 100 indexet alkotó blue chipek esetén az alapletét 10 százalék körül mozog. Kevésbé likvid vagy jelentõsen volatilisebb piacokon, illetve egyértelmûen kockázatosabb részvények esetén általában magasabb, 15 és 25 százalék közé esik az alapletét.
A tõkeáttételes vagy alapletétes kereskedés egyik elõnye, hogy ugyanolyan méretû pozíciókkal kereskedhetünk, mint részvénybrókerünknél, ám marad tõkénk arra, hogy más piacokon is kereskedjünk. Így lehetõségünk nyílik arra, hogy portfoliónkat jobban diverzifikáljuk, vagy tõkénk egy részét egyéb célokra felszabadítsuk. Természetesen minél nagyobb a tõkeáttétel, annál nagyobb kockázatnak vagyunk kitéve.
Tíz százalékos tõkeáttétellel például csak 1,000 euró alapletétre van szüksége 10,000 eurónyi részvény CFD vásárlására. Míg normál részvénykereskedés esetén 500 euró nyereség csak 5 százaléknak felelne meg, CFD esetén a hozam 50 százalék lenne. Sajnos a veszteséget is így kell kiszámítani, így a kereskedõknek tisztában kell lenniük a potenciális nyereség és veszteség megnövekedésével.
CFD (Contract For Difference) olyan derivatív termék, mely adott termék (tőzsdeindex, részvény) tényleges birtoklása nélkül ad lehetőséget arra, hogy a termék árfolyamváltozását kihasználjuk (elsősorban rövid távon).
Index CFD-k
Index CFD-k segítségével jelenleg 11 tőzsdeindex bármely irányú árfolyamváltozására lehet spekulálni magas, akár 20x-os tőkeáttétel mellett.
Gyors és korlátlan shortolási lehetőség
Az index CFD-k shortolásával (eladásával) a lefele irányuló mozgásokat lehet kihasználni ugyanolyan egyszerűen, vagyis egy gombnyomással, mint az emelkedő trendeket.