Egymás ellen játszunk?
Én vagamo vagyok :)
felülettel ismerkedem, mondjuk úgy :))
Nagy kár... Szívesen játszottam volna veled egy jó partyt ! :)))
Játék pénzzel a pókernek nincs értelme, nem lehet megtanulni játszani, fölösleges időpocsékolás.
Csináld meg az 50 $ os bónuszt ! Azt nem kell sajnálni ha elbukod
jövő karácsony :)
És nem tervezed későbbiekben ? Nagy csatákat lehetne küldeni Stockosok között ! Max lesz aki nem mer elmenni majd fórumtalálkozóra...:D Lesz forgalom a dühi topikban !
Csak az 50 $ könyveld el előre :) A többi 100-at szerintem ne nagyon vedd számításba mert nem tartom valószínűnek hogy megkapod ! Akkor talán összejöhet, ha minden nap játszol vagy 3 óra hosszát éles pénzel 2-3 hónapon keresztül és nem bukod el a gatyádat... Ez nehéz lesz... Plána ha leültök velem egy asztalhoz :D
Még nem utaltam a számlámra, először a bónuszokat szeretném begyűjteni, annak meg a pénznélküliség a feltétele!
nem tolom valós pénzzel, elég gambling a tőzsde :D
Ne játszd meg magad ! :D
Áhh ekkora profikkal nem tolom :)))
Na amatőrök !
Estefelé toljunk egy partyt PartyPokeren, mindenki beül egy szobába ! NL hold'm élesben, nem baba zsetonnal :)))
Aki benne van írjon itt !
Most meg tanulok mert ZH lesz
Én is oda reggeltem, mint írtam. 5.30kor feküdtem, szép vagyok :) 8tól órám volt :)))))))) Ez a bónusz cuccli, nem tudom hogy van, még nem utaltam. Csak gyerek zsetonnal vagyok :) 400meccset toltam :)
nem semmi vagy, aludni néha szoktál 1-1 órát napközben?
éjszakai bagoly vagyok én is, de látom te túlteszel rajtam. :)
Megcsináltam a kvizt a pokerstrategy.com-on, addig nem utalhatok pénzt amíg ők meg nem küldik, 1$, és utána a többit!
Miattad hajnal 2-ig fent voltam a gyerek a mellkasomon aludt, asszony örült neki, legalább egyhuzamban tudott 3 órát aludni :)
Hajnalban volt még két etetés, gondolhatod, hogy milyen ****án érzem ma magam :))
Sebaj, megéri!
partypoker.com -ra regeltem, remélem, megkapod utána járó bónuszodat! Elvileg 50+100$ kéne kapnom, de kicsit komplikát volt este, hogy hogyan is juthatok hozzá + partypoker.com-on is lehet bónuszokat szerezni, na még ez sem világos, hogy hogyan is kell!
1900at emgcsináltam, hogy aludhassak egy keveset. :)
egyik asztal rebuy :D
tvben meg poresz és közben sör :D így lenne kerek a történet, ugye... :)
ebből csak a sör igaz. Edelweiss akció van tescoban