Mindig olyan jó kérdéseket tudsz feltenni:)
Az volt a longbeszálló szemfüleseknek :D
Kérdés ami most van az mi?
na én ráadtam mindkettőre megint egy picit..had hulljon a férgese ! .-)
vége a válságnak :DD
és mi van azzal a múlt heti Dubai -os sztorival ? már semmi zűr ? mindent eladtak azok a homoki niggerek ? :DD
nevetséges ez az egész szitu..
Mar csak az irany a kerdeses. Ugyanis lefele sem kisebb lendulettel szokott menni. Habar annak a valoszinusege a leszorito attoresevel orason kisebb lett.
mjad megint 1nap alatt elmozdulunk, oszt ennyi... akkor meg beszállni nem lehet :)
Félelmetes hogy ennyire nincs vevő ebben a magasságban....
az csak visszatesztel (remélem:D)
Vkinek nagyon nem érdeke az emelkedés hogy Mollyt így benyomták...vagy pusztán buherkodnak.
most értem ide, nyitóban longot toltam
Igen,szép nagy réssel ugrotta át,most van lehetősége menni pozitív környezetben,bár elég sok az eladó Oitban és hatiban is...
Elvileg kijott a leszorito alol. Ha visszateszt utan felette marad, akkor mehet sokat is.
Én érzek még hasonló örömöt a nyitót látva,no lássuk megy-e a 21e feletti vidék...
Erdekes nap lesz. Jo h. lezartam tegnap a shortot zsebpenzre. :)
pedig lassan vallás alapíthatunk erre a csoda várásra ami itthon zajlik... :) Majd feladok hiredetés, hogy apostoloakt keresünk új anyagias vallási intézményünkbe. Jelige: "Végtelenbe és tovább." :)
Nincs egy tisztességes kitörés kint se...
honnan tudod hogy Angelinának pihe-puha a bőre ? :DD
vigyázz..asszony olvashatja a fórumot :D
egyébként egy kis shortot én is zártam..talán a másik is záródhat még de nem valószínű
jaja, de ez nem a pihepuha bőrű angelina jolie, hanem a nagy farkú morcos Mr T :D:D
én is tovább zárok shortokat, de megvárom a full zárással a mai dj zárást
Fel is léptem a "dühi"topikban :D
Nem bánnám a megbaxást,ha a piac pl vmelyik basa háreme lenne :D