Regisztráció Elfelejtett jelszó

Plus500 trader

Re: !!!

#165471 lackok Előzmény: #165462

Korrekció:

Ezek után még pár "exe." elindítása után jelentkezett ez az üzi, de miután frissített az Avast! már megjavult minden...

Csak azért írom, mert nem feltétlen a plus500 volt virusos, de az első üzenet akkor jött mikor az elkezdett frissíteni egy újabb verzióra.

!!!

#165462 lackok

Ma reggel indítom a Plus500-at és ez az üzenet ugrik elő a vírisirtóm által:

2009.12.03. 4:58:11 SYSTEM 1276 Sign of "Win32:Delf-MZG [Trj]" has been found in "C:\Program Files\Plus500\main\InvestSoftProject.exe" file.

A program tegnap frissült, megjelent benne néhány új ETF instrumentum meg ezek szerint trójait is kapok velük együtt.

Fagyipénzem rajta az éles számlán...de vannak még fenttartásaim...

Re: bónusz

#164860 Rowan Előzmény: #164834

nem a rongyos 5000 ft a lényeg, hanem a korrektség

plusz fedezetnek mindenesetre jó lett volna

#164857 Rowan Előzmény: #164810

olyan nov. 26-a körül ért a számlára a pénzem, tehát a 14 napban még bőven benne vagyok.

majd ha lesz egy kis időm, azért megeresztek egy mailt nekik, hogy mi a csoda történt?

bár gondolom választ rejtjeles üzenetben fogok max. kapni :)

#164834 ArthurDent Előzmény: #164810

Én november elején regisztráltam, és már csak 3000Ft ingyenpénzt kaptam. Nekem nem jött be ez a 'kereskedési pontok gyűjtése' rendszer, mert kötési kényszert kaptam. :) Olyan pozikat is nyitottam, amiket egyébként tiszta fejjel tuti nem kockáztattam volna meg. Le is amortizáltam a "tőkét" annak rendje s módja szerint. :)

Mindenesetre gondolkodom rajta, hogy utaljak-e egy kis induló tőkét (szigorúan játékpénz mennyiséget), de azt hiszem várok még egy kicsit. Ha már ódákat fogtok zengeni róla, akkor belevágok! ;)

#164810 lackok Előzmény: #164712

Azt tudom, hogy én is kaptam 20000 Bónuszt, de csak akkor jár ha 14 napon belül megfelelő mennyiségű pontot csinálok. Lehet, hogy neked is ez volt, s mivel nem lett meg a kívánt kereskedői pontszám vissza is vonták. Akkor van nagy baj ha a megkeresett és odautalt pénzből is tűnik el. Azért maradjunk aktívak itt a fórumon aki ezzel kereskedik, hogy tudja a másik ha valami nem klappol.

Összefogásra van szükség...:))

#164712 Rowan Előzmény: #164699

A tőke kezelésében így néz ki az összegzés:

Tőke: 22920

Bónuszok: -1788

Rendelkezésre áll kivétre: 21131

Ez a 21131 Ft a 20000 amit befizettem és 1131 Ft a zárt poziciókból.

Ami a legelső bónuszomból maradt (a 4000 ft-os ajándék), 780 ft körüli összeg, az is eltűnt.

Valami mégsem egészen kóser ezekkel.

bónusz

#164699 Rowan

Ma reggelre elég érdekes dolog történt a számlámon. Eltűnt az 5000FT bónusz összegem, ami tegnap még megvolt. Ugyanakkor a bónuszszámlát látom. Járt már így valaki?

Re: Plus500

#164508 Amatoregy Előzmény: #164499

Olajban napi 10-20 eurós mozgások simán vannak. Lejjebb van egy link. Ott tudsz keresni brókercégeket letét alapján is. (Én tettem be...)

Nem gond, van szlovákiai ismerősünk... :)

#164499 Sacamura Előzmény: #164383

Köszönöm a választ! Akkor beutalok a közeljövőben pár eurót, de ha mégsem ez akkor melyik más céget ajánlanátok ahol kisebb pénzzel is meglehet indulni? Én a telefonos aktovációval kaptam 20eurót (Ha nem gond euróban beszélek, mert szlovákiai vagyok) és abból olajjal 60-ra felmentem. Úgyhogy szerintem árupiacon is el lehet indulni. Bár vigyázni kell mert azt 60eurót én elég egyszerűen el is buktam.

#164383 Amatoregy Előzmény: #164369

Hagy ne segítsek. Árupiacban vannak itt nagy szakértők. Az biztos, hogy ott nagyot lehet keresni és bukni is. Huf-ban nagy a spread.

100.000-el is tudsz.

Itt jegyzem meg, hogy arany, gáz, ezüst, stb esetében a fenti összeg max egy minimális pozit bir el...

#164369 Trader80 Előzmény: #164140

Köszi a segítséget. Én is kb. valami ilyesmi összegre gondoltam.

Te milyen pozikat javasolnál? Én főleg devizapár párti és árutőzsde párti vagyok, ezekben

látok jó lehetőségeket. Főleg a jóóóó magyar forintunkkal lehet (szerintem) "nagyokat"

kaszálni, árutőzsdén pedig lásd arany árfolyam 3hónapja és most.

100ezerrel is tudok tőkeáttétes pozit nyitni?

#164364 Sacamura Előzmény: #163821

Sziasztok!

Olvasgattam külföldi weblapokon és volt akinek nem utalták ki a nyereséget. A weblap is kicsit gyanús és a tulajdonos is valami érdekes vállalat, de ennek ellenére szeretnék próbálkozni a kereskedéssel, mert nagyon leegyszerűsített a platformja és ez így egész jó. Valaki aki már utalt róla ki pénzt legyen szives írjon valamit a tapasztalatokról.

Egyébként a bonus nem úgy működik mint ahogy leírtad NightLord. Bizonyos mennyiségű pozíciók után tudod kiutalni a bonust.

Üdv. Jani

#164269 Amatoregy Előzmény: #164267

de. Olvasd végig a topikot. Mindenki - általában - MT4-en elemez. A plus erre nemigazán jó.

Lejjebb van egy link (én tettem be) ahol mt4 brókerek vannak. Ott látot a letéti összeget is.

Vagy hunforex.hu. Itt 3 bróker van (demoban és élesben is...)

#164267 xrozikax Előzmény: #164140

Sziasztok!

Örülök, hogy nyitottátok ezt a topicot, régebben volt olyan hogy - talán kerekedési platformok. A hétvégén keresgéltem, de nem találtam a témák között. Szeretnék mostanában valahol számlát nyitni ahol 24 órában lehet kereskedni - persze először demoznék. Akinek van, nem írna pár sort a tapasztalatairól, esetleg linkelene be oldalt.

köszönöm

#164140 Amatoregy Előzmény: #164136

Én azt javaslom neked, hogy demoban redukált le az összeget (egy általad is kezelhetőnek vélt szintre). És úgy kezdj el demozni. Ha azt veszed, hogy a tőke 10 %-át kötöd be poziba, akkor min 30.000 Ft/ ügyletkötés. Vagyis 3 pozi esetén 100.000 Ft.

#164136 Trader80 Előzmény: #163802

Lackok ezek szerint te kereskedsz ezen a platformon?

Mik a tapasztalataid? Mennyi az a min. összeg amit ajánlanál valódi pénzes kereskedéshez?

#163821 NightLord Előzmény: #163802

Egyetértek. Meg kell határozni, hogy mekkora poziciokkal akarunk játszani, és csak az azok finanszírozásához szükséges letétet kell a cégnél parkoltatni.

(Mondjuk azt azért megnéztem volna, hogy mit csinálnak ha ráteszek 5000$-t, felírják az érte járó 1000$ bónuszt, a saját pénzemet azzal a lendülettel vissza is rakom MB-re, és az ő 1000 dolcsijukkal kezdek kereskedni.. : )