Regisztráció Elfelejtett jelszó

Álmok és célok

az álmom, hogy a kisfiam…

#165443 Suby66

az álmom, hogy a kisfiam és a családom boldog legyen!

ja és, hogy ne kelljen tőzsdéznem unalmamban, amig várom az üzleti megbízásokat, mert majd az eredeti biznicemmel újra keresek annyi pénzt, hogy szolidan meg tudjak élni (mint kb. 1 évvel ezelőttig).

nem nagy álom, de őszinte.

Re: nincs cím

#165425 Hathor Előzmény: #165417

Cél jövő év végéig 100% minima a tőzsdén :)

de tényleg.. rögös utakon járok még, de bármi lehet :)

mondjuk egy eco féle 60-120Ft két hét alatt példával, vagy otp tizedére ment, vagy onnan 5szörözte magát.

Valamiből kapjunk már el 100%ot :)

Vagy egy limites nap 5xös tökeáttéttel :))

És felébredek az Álomból.

Kommentet nem kérek! :))

#165419 Kriszti@n Előzmény: #165414

akkor Csusza megveszi mind az 1 példányt :) te meg fénymásold le magadnak :D csak stílusosan :D

#165414 Kissherceg Előzmény: #165409

könyv mivel igen tartalmas és bőrkötésű előreláthatólag a nyomtatási költségekkel számolva 480.000HUF körül lesz :))) sorszámozott példányok :D

#154944 BudFox Előzmény: #118104

Jó téma :-)))

BudFox:

" Úgy tervezem ha egyszer elég sok pénzem lesz....motorral körbejárom Kínát . :-)) "

#154872 Kissherceg Előzmény: #118696

úgy gondolom 5év múlva írok egy könyvet kereskedésemről, az nem érdekel megveszik e, de érdekes lehet magamnak is. Így döntöttem :)

#118557 Ricsi Előzmény: #118537

Igen, ez a 21. századból kimondva baromi szépen hangzik. De Európában is voltak óriási éhezések, járványok, amikor senkinek nem volt ereje. Aztán mégis lett valahonnan, és újraindult minden.

Nekem pont az a bajom ezekkel a mondatokkal, hogy a jelent vizsgálják. De azzal nem foglalkoznak, volt, hogy Európában sem volt minden fenékig tejfel.

Én látom a tv-ben, ülnek a földön, másznak rajtuk a legyek, bogarak, arra lusták, hogy elhessegessék. Komolyan, gyomorforgató, igaz én európai vagyok.

Ezt egyébként már egyszer megbeszéltük, afrika legszegényebb országai nem is azok, melyeknek a legrosszabb a földrajzi adottsága. Nem emlékszem a topik címére, de talán valaki más.

Tudom, sokan nem szeretik a zsidókat. Ők szereztek földet az araboktól (nem minősítem, hogyan), és virágzó kibucokat csináltak ott, ahol az arabok semmire nem voltak alkalmasak.

Én hiszek a munkában. Alkalmazkodni kell a környezethez, és keményen dolgozni. És amikor felépült sok minden, akkor lehet henyélni, és nem fordítva.

#118537 Wall street Előzmény: #118477

De azok a szerencsétlenek nem is esznek semmit szinte, ott abszolút szegénység van, honnan is lenne nekik erejük dolgozni, és nem azért nem dolgoznak, mert lusták, dolgoznának ők, ha bírnának !

#118523 exmnbs1 Előzmény: #118104

900-as Synergonról álmodtam. Legalább 5 éve egy db sinmcs és nem is figyelem))))

#118522 Kriszti@n Előzmény: #118515

nem az a a baj ,hogy te nem tudsz.. az a baj,hogy az sem segít ,aki 100 milliókat lop el az ország pénzéből(nem csak itt) ..persze az új A8 és a 300m2 es ház az kell...