Győr vagy környéke?
Na én beregisztráltam magam. Ez ingyenes lesz, mert azt írták vissza, hogy regisztrációm sikeres, köszönik, értesítsem Őket, ha mégsem tudok elmenni
Köszi. Én nem nagyon tudok elmozdulni és 250km-re lakom...
Majd én meghallgatom és elmesélem. :)
A linket még nem néztem, de ma átnézem, lebeszélem.
Én sem megyek, a távolság miatt, de szívesen meghallgatnám őket.
Nekem érdektelen túl messze van, a Saxo pedig folyamatosan küldözgeti a reklámjait.
hungariandesk@saxobank.com
Vagy bármelyik magyar kapcsolattartó:
http://hu.saxobank.com/hu/about-us/contact-us/pages/contact-saxo-bank.aspx
szívesen válaszol.
Árat nem találtam. Próbáld itt.
http://ad.saxobank.com/seminar/hu/Pages/register.aspx?seminarid=98
Egyébként gyanús, hogy ingyenes, azért kell regisztrálni, de mindegy..
ez fordítva szokott működni.
Leveledben sem regisztrációs cím nincs, sem díj. A díjra válaszoltál, de hogy lehet úgy meghirdetni egy szemináriumot, arra regisztrációt várni, ha utólag derül ki mennyibe kerül.
Ennyi az egész levél?
Egyébként köszi az infót
E- mailban kaptam és ott kellene regisztrálnom, árat gondolom utána közölnének miután ténylegesen tudják az érdeklődők számát. A teljes levelet felraktam.
Meghívó 2010 január 19-én megrendezésre kerülő “Előrejelzés 2010” című szemináriumra.
Január 19-én kerül megrendezésre Budapesten a Saxo Bank szemináriuma a nemzetközi gazdaság várható fejleményeiről és a kereskedési felületben történő fejlesztésekről a különböző termékcsoportokban a 2010-es évben. Christian Tegllund Blaabjerg a Saxo Bank vezető piaci elemzője által tartott előadás keretében hallgathat meg egy érdekes prezentációt a nemzetközi piacokról és a Saxo Bank 2010-es évi előrejelzéséről.
2010 évi előrejelzés prezentáció
Helyszín: Marriott Hotel, Apáczai Csere János utca 4, Budapest
Időpont: 2010 január 19 18:00 – 20:30
Christian Tegllund Blaabjerg Úr angol nyelven tartja előadásáát, a bank Magyar nyelvű kollégái segítenek vendégeinknek a fordításban, kapcsolattartásban.
A rendezvényen való részvétel korlátozott, ezért kérjük amennyiben szeretne résztvenni, mielőbb regisztráljon.
A sikeres együttműködés reményében várjuk sok szeretettel.
Voltam, voltunk. Nekem tetszett, de sok volt az adat, amit nem bírtál feldolgozni.
A cég elég jó kis nyomtatványt csinált a világ piacaival kapcsolatosan, amit megkaptunk, fundás chartokkal, beszámolókkal.
Álló fogadás is volt, kaja pia. :)
Elég ügyesek voltak, csak az előadók nem voltak topon.
És hosszú lett a nap ezzel a 21órás zárással.
Raymundkával találkoztam, felismertem az avatar alapján, beszéltünk.
Ilyen zombi vagy? :)
nem láttam, hogy írtál..
na mindegy ott leszek én is, ha vagy még válaszolj
Oké, megismersz az avataromról. :)
Amúgy Kelvin is tervezi, hogy jön, bár már keresgéli a kifogásait...