de ja van mikor kiszedik stopokat 2 irányban és csak utáne lesz 1 irány
de ja van mikor kiszedik stopokat 2 irányban és csak utáne lesz 1 irány
Az alap állapot, a minimum. 50 pont elmozdulás, ergo ha felfele bekőt a limit akkor a shortot zárom, mert felfelében meglesz a nyerő.
Ha nem akkor rábactam
sztem felindul meg aztán jön a rotty de nem rögtön..no pozi vagy is ami van 2irányos régiek...kiülős fenébe...lilia nagyon profi.....nőknek jobban megy ez:)
hány pont van közte? Mármint a long és short között?
Ha eleve stoppal van bent, mire ki tudnád venni, már kiveszik helyetted mindkettőt. Persze nem biztos, de benne van a pakliban.
Másképp közelítem meg, ill igazad van rosszul fogalmaztam :-)
Amelyik irányba először megy az marad, akkor a másik irányt kiveszem ez evidens.
kővető van mindkettőn 10 pont , annak bőven kell mennie.
Titkon remélem a szakadást először, és akkor a buy limitet természetesen kiveszem.
Ha a szokásos ugri-bugri lesz. kiszedik mindet mielőtt irányba állnak. Szerintem nem jó stratégia, de Te tudod.:)
nekem 5035 short nyitva 51-es stoppal.
És 55-ön limit van bent vétlre.
Meglátjuk, így remélhetőleg, meg lesz mind a két irány
eurgbp short is nyitva 29-ről, itt 60-on van a stop, ha ez kiüt nem bántom
nekem is...:) (tegnap 270, ma 65, es minden pozi zarva fed elott)
lefelegyanusos....
eurusd merre ment lefelé...én is arra várom,otp se ment,aviva se,commerz bank ctr
:-)))))
Viszont emlékeim szerint ez bizzony nem egy szokványos FED előtti kereskedés, már rég pluszban kéne lenniük, hmmm érdekes, lehet shortot nyitok :-)
Mondjuk nekem mindegy csak mozogjon :-)
ők lehet h felismerték és lehet h sms-tek is csak a készülékben volt a hiba
Hogy felismerték a válságot is időben.:D Csak úgy sikoltoztak, hogy figyelmeztessék a Világot.