Regisztráció Elfelejtett jelszó

ECONETka

Re: nincs cím

#165349 Kissherceg Előzmény: #165339

ezek a vonalak honnan vannak, jöttek? Én nem értem kiindulási helyüket, mert sem kitörési, sem behalási pontot nem látok végpontként vagy érintőként.

#165343 akpo7 Előzmény: #165339

Szép a chart, viszont új hír nélkül nem látom, h. miért indulna +. (ismervén mondjuk a gyenge gyorsot) Persze lehet, az én fantáziám gyenge.

#165339 Hibaz Előzmény: #165225

Herceg unszolására,és mivel jövő hétre már elfogy az analógia:

http://www.postimage.org/image.php?v=TsqULXi

Még az is lehet,hogy a mostani csatornának hitt emelkedés,csak egy ék !!!(Az OTP csak belebarmolt a forgalomba)

Ha letörik,be lesz töltve a 100-as rés......

Hogy miért ?? megvolt a 3 rés emelkedésben.....mehet tovább a trend,de akkor meg kell indulni.......

Rengeteg info van a charton,akit érdekel kérdezzen.....

#165255 Kissherceg Előzmény: #165251

semmi kül nincs benne... :) tekintve média szarul áll, Én háromújság előfizetését mondtam le :)

#165129 Kissherceg Előzmény: #165124

nem az analógia teszi az embert, hanem ember az analógiát :) Jön másik, olyan, mint a villamos, esetleg használd enyim, lehet lízingelni:P :))))

#165124 Hibaz Előzmény: #164839

Egy dolog bánt engemet.......holnaptól már nem tudok jönni az analógiámmal...:))

mást kell kitalálni....

#164982 hosszhuszár Előzmény: #164872

elfog tartani egy darabig, ha elakarják adogatni ezen a szinten, az eddig összeharácsolt mennyiséget....

1óra elmúlt, ebéden is t…

#164958 Koffein

1óra elmúlt, ebéden is túlvagyok. és egy egyenletesen növekedő számsorozatot láttok, amely így néz ki: 123. megtámasztva egy 100k.val. gondoltam leírom gondolataimat az utókor számára, addig is lefoglalom magam :)

szerk: hopp 124. a víz is kivert, akkorát ugrott

#164872 Kissherceg Előzmény: #164868

60percesen megtolta a bollit lefele, no kiváncsi leszek. Sztm már mindenkinek a nagy nénje beszállt, hogy 300 lesz jézuskára... üríteni kell :)