Regisztráció Elfelejtett jelszó

Miért utálják a spekik a phylaxiát?

Re: nincs cím

#165168 Johny King Előzmény: #165151

Rendben!

Zuglóban nekem bárhol jó...

Egyébként a múltkori tájékoztatóban nagyot csalódtam!

Bár szerintem nem volt az véletlen...

EGYRÉSZT NEM IS NEKÜNK SZÓLT, HANEM INKÁBB A RÉGI TULAJOKNAK, ILLETVE A CÉGVEZETÉSNEK, MÁSRÉSZT A TÖBBIT MAJD SZEMÉLYESEN...

#165143 Johny King Előzmény: #165135

Mondom, hogy találkoznunk kellene egy sörözés erejéig, közben elmondom neked, hogy Én mit gondolok erről az egészről!!!

#165137 Johny King Előzmény: #165126

Valamiért nem engedik tartósan 90 Ft alá, ezt látnod kell neked is!!!

Vagy azért, hogy mimimum ezen a szinten kezdjenek el kitömni az apportosok részvényeivel, vagy azért, hogy a spekik60-80 között már véletlenül se szálljanak bele!!!

Meglátjuk!

Sok szerencsét hozzá!!!

#165135 Kissherceg Előzmény: #165133

Időnként Én is, csak KG nem egy jótékony típus, ezért erős fenntartásokkal és kemény tökkel kell rendelkezni :) Pl nekem még nem derül ki, hogy KG beveri vagy kitépi, ezért nincs pozim.

#165133 Johny King Előzmény: #165102

Én nagyívben leszarom a Tóth Pétert!

De amíg lesznek olyan Kovácsok,akik 3 nap alatt minimum "felkovácsolják" a duplájára a papírt, addig Én is benne leszek időnként!

#165126 Kissherceg Előzmény: #165119

ez tiszta sor, csak nem mindegy, hogy 8-20 vagy 20-8 szakaszban szállsz be. Sztm lesz egy komolyabb elmozdulás benne még idén, de amíg iránya nem dőlt el, addig nem szemezgetek belőle. Iszonyat beékelődött, elindul megint 100köré, akkor bőven fölé fog menni. Arra érdemes pozit nyitni majd, de egyelőre még csak ha a sztori. Ez "TA" alapon mondom, 90 alatt meg vissza a mélybe.

#165119 Johny King Előzmény: #165102

Mert, ha van olyan "sztori", mint az econet, vagy a Genesis, akkor kicist megjáratom a pénzem...

#165105 Kissherceg Előzmény: #165102

mondjuk Én a phylt szeretem, mert megvalósítottam benne buxi féle duplázós sztorit és eddig csak nyertem vele :)

#165102 Kissherceg Előzmény: #165086

Phyl is csak úgy szárnyal azóta... :)) Nekem tök8 mit etetnek meg veletek a cégnél vagy melyik fórumos találja ki a világra szóló sztorit esetleg buxer éppen hanyadszorra kúrja át a kis spekiket a cég árfolyama önmagáért beszél :)

Neked meg ér sok év punnyadást és benne tartani a pénzed akkor miért szállsz ki 5Ft emelkedés után? :)) Ha akkora funda sztori van, hogy a giga mega vevő bármikor 400ra rakhatja. Tényleg csoda eco 2002 után emelkedett egyet 5év alatt, elég sokáig mondod piros hó lesz, bejön....

Andersenből lett volna a legjobb tőzsdei cég vezető, írta volna a sok hülyeséget a spekiknek, akik tátott szájjal kajálnák a nagy meséket... :)) TP elég gyenge utánzata, de szerencsére pogira még tellik :)

#165086 Johny King Előzmény: #165062

Szépett is szárnyalt az Econet sok éves punnyadás után 50 Ft környékéről 230 Ft környékére...

No comment!:-)))