Annyira örülök hogy vigyáznak arra nehogy nagyot essünk....
Annyira örülök hogy vigyáznak arra nehogy nagyot essünk....
egyikre Én is adtam egy nano pozit :) túl illikvid a történet nekem.
halmozottan kemény vagY:D
forgalom nulla...OTP kezd lemenni nagyon...MOL is fordulni látszik..Dax már esik szépen...SP is esésre áll...
én rá is adtam mindkét hatiban már..
42K-s Ricsivel v. 5400-as OTPvel szeretnéd? :) Mert én nem felfele kérném, ha lehet.
Amíg USA nem zár új csúcson v. ki nem tépik ebből a 2 papírból az egyiket, addig én nem zárom a ma nyitott shortokat.
úgy érzem vkinekfájna egy 0körüli kt.. Hülye skótok..
Az 50e feletti Rg célár segíthet mindenben :D
Esni nem hagynak bennünket,Mollyval még kicsit húznak rajta fel,amúgy eszem nincs hozzá hogy miért ilyen drágán és miért most kell Rg nek saját magát venni....
illikvid most az egész piac..
Ha a Richtert berántják, menni fog ez is, de akkor elszáll az agyam. Rohadt illikvid és még srv-eznek is.
"C" válasz a helyes: lefordul :D
:)) hülye kt miatt nem adok rá... Aztán közbe esett 150pontot :)
Nem zárt felette, így minket sem mernek még megvenni. Ráadásul itt ez az órás leszorító is. Sztem v. kioldalazik és úgy lő ki v. lefordul.
Amcsi kiment új csúcsra mi pedig itt senyvedünk,sztem inkább lefelé áll a szénánk,bár 19600 buxot már 3x megvették...-100kt és az hogy mit összejátszanak futikkal ez némileg visszatartó erő,bár lehet apránként célszerű lenne adni.
Adtam is kicsit....
akkor a kt-t még add hozzá:D Nála a chartban ez van. 2009.11.16os 21550es csúcs óta tartó leszorító trendvonalról fordultunk le tegnap. Most 30perces bolli közép és trend vonal között vagyok.