+19,55%
én is ezen rágodtam. hogy mi a szösz van ezzel?
már 580nál tartunk... bocs 599 kv szünet :)
Elég durva könyv, eladó szinte nincs, nyitás rögtön felső limiten?
szerk: kiálltak a vevők, nem eszik olyan forrón a kását...
ha a leszorító erő is engedi, akkor mehet :)
igen 1ft-tól - 900ig veheti magát, de ilyen még nem történt. tegnap sem volt bejelentés. szvsz nekik talán az lenne az érdekük, hogy minél olcsóbban vegyenek, meg drágán tömjenek.
ezt a 20%os emelkedést nem tudom hova tenni, talán tesztelik a spekiket, hogy egy meghúzással megmozgatja-e a fantáziájukat. :)
Szerintem is bennfentesek veszik, a tulaj.
Azt hiszem 900-ig veheti :)
én azt is kinézem belőlük, hogy bennfentesek szórakozgatnak unalmas perceikben...
Felkúszott a 10k-s vevő 542-re, érdekes lehet a reggeli nyitás, majd ránézek...
Igaz, a 13k volt az utolsó a 3 eladottból, ezért csak az tűnt fel - 13334 csak hogy pontos legyek :)) A lényeg hogy valaki nagyon rácuppant és úgy néz ki még holnap is tarthat a lendület... A vételt én is lutrinak érzem így hír nélkül, persze a nagy vevő talán már tud valamit...
Pontosan 15011 db 12:40:30-kor.
Akik most vesznek 542 Ft-on lutrit játszanak. Mondjuk valószínűleg lehet reggel még egy up benne.
99% valami spekire gondolok.
Nem normálisan hajtották fel.
5%-os ugrások azok mik?
??
1,5 órája tűnt fel a 13k-s vétel 484-en, ez már gyanús volt, sajnos annyira nem, hogy bele is vegyek, most meg már épül a vevői oldal felső limiten, jó lenne tudni volt-e hír vagy csak speki kör...
47x-nél léptem be, jött egy pocsék jelentés, nem reagátl, aztán amikor felkúszott 500-ra gyorsan kiraktam, aztán beesett, most onnan támadt fel.
Nekem kb ez csak pár % lett volna ha megtartom.
De ha reggel veszek akkor más ugyi. :)
Közben 542!
Ez valami sumák, semmi lépcső?
Fokozatosság?
És mire fut???
542, +19,91%
Ebből holnap is futtatás lesz, ha így zár.
Múlt hétén olyan 5% plusszal léptem ki mert lusta volt. Ma erre begyorsul.
És észre sem vettem, csak most.
Szemüveget a trógernak!