Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Napi TIPP

Re: Mai tipp

#164643 Ibiza Előzmény: #164642

akinek "kellö pénze van" azt kellö infóval látják el.. elég ha csányival vadászol és tippeket susog a szél.esetleg álmában beszél egy kicsit...esetleg elkóborolt sms-ek tévednek a telefonodra.

nagy pénz azok keresnek akik a mások vagy az ország pénzét költik,döntéshozók és gerinctelenek mint a csiga..ráadásul még hazátlan ebek is...

otp-vel simán lehetett keresni 350%ot

lényeglátás a lényeg..

#164640 Ibiza Előzmény: #164639

"..Összetett folyamat vezet a sikerhez..." csak rengeteg idöt és energiát elvon..vsz nem éri meg..

egy vállalkozásban magad döntesz..magadat hozod helyzetbe..tervet kovácsolsz és azt építed a tözsde nem rajtad múlik.. ahogy poziba léptél már is nagyrészt mások kezében vagy..érdekel és érdekes de csak hobbi lesz számomra..a befektetett portfóliom egy része..

#164639 Kissherceg Előzmény: #164638

sztm aktív tőzsdézéssel sokat tapsztalhatsz és kialakul mit kedvelsz. Összetett folyamat vezet a sikerhez, de sztm elérhető, persze mindenkinek más. Vki 20% vki 100%ra hajt...

#164638 Ibiza Előzmény: #164636

én több mint 10éve nyomom (majd megnézem) de nem gondolom magam profinak..

mutyi mozgatta kis piac vagyunk..sok dolgot láttam már.. de nem áll össze erös hatékony szisztémává.. a gondolkodásmódom,a a pénzhez füzödö viszonyom csiszolódott..talán a jövedelemtermelö képességem is.. de ennek csak fele a tözsdének köszönhetö.

#164636 Kissherceg Előzmény: #164635

sztm megél 5év aktív tőzsdézést, akkor penge :)) PErsze válság után kezdi el vki akkor legfejebb kloffolós :)

#164635 Ibiza Előzmény: #163358

tolj be egy gurigát a számládra és azzal feketén-fehéren kijön a bejönnek e képletek dolog.. vagy nem. ha megduplázod egy év alatt akkor penge vagy.. ha csökken a zseton éves szinten akkor hiába moziztál..1guriga 1%-a az 10rugó..az egy kellemes kaja.. a pozi meghatározza a tudatod..a pókerjátékos arca nem mozdul de pulzusa felmegy..

a TA a múlt..láthatod mit csinált a piac..nincsenek olyan változók amit ha összerax kijön a tuti...

ha nagyon penge vagy vsz akkor jó ha 60%os az esélyed annyi mint a H1N1 vakcinának a védelemre...

Holnap

#164633 Hathor

Sziasztok,

már előre szólok, hogy reggeli elfoglaltságom miatt nem biztos, hogy itt leszek 9előtt, de 9re remélem igen, így a reggeli okfejtés elmaradhat, nem biztos, hogy valakinek hiányozni fog, de azért leírom, mert múltkor volt reklamáció. :)

Ma usa megyegetett. Egy valmit azért tudni kell.. ami jó usanak, az pl. nem biztos, hogy másnak jó.

PL: gyenge dollár.

ma vertük a kritikus 1.51es szintet. Egyáltalán nincs rá nagy happy reakció.

A piac óvatos, sok a csőd közeli veszély. Ma láttam már Görögországot is oda sorolták.

OTPt bedobták a végére, sajnos nem láttam élőben mert 4 előtt el kellett mennem, így nem sok mindent tudok róla, csak hogy 16.00kor jött ki adat.

Vigyázzatok magatokra és a pénzetekre!

P*E*A*C*E*

Yo8!

MA

#163893 Hathor

Yo reggelt!

Most mit írjak? :)

Idiótízmus? Mikulás rally? Örömködés? Mutyi? Pénzpumpa? Megmentő intézkedés?

Menjen ha menni akar nyitóban, de utána forduljon vissza délelőtt, talán nyitó emelkedés után.

Ázsia pluszban, USAt felrántották záróban, futikat pluszba.

Dolcsit gyengülésbe rángatják.

Ennyi elég szerintem.

Hát vegyük drágán a részvényeket, ha nincs más..

Azért legyen OTP nyitó tipp is: 5500 :) utána remélem visszajön.

Futik boili tetőnél, forint eu/huf futi aljnál.. erről még visszapattanhat délelőtt a cuccos.

#163471 Hathor Előzmény: #163406

Köszi a hszt.

Hát ma is megmenükeltem úgy néz ki.

Nem gondoltam, hogy a pluszos nyitó után rögtön beadják, a nullás pozi megint pénzt hozott a konyhára.

Délutánra vártam a visszatesztet.

Azért a bizonytalanság ott volt reggel a futikban, boili tetőknél jártak, amikről le is pattantak.

Most nem tudom mi a folytatás, de hosszútávon továbbra is le várom :)

Ma hónap utolsó napja, megmentések napjának kellene lenni, így még lehet egy csoda fel..

#163406 Pityke35 Előzmény: #163360

Szasztok!

Szerintem a hetes csárt rondább mint volt. A pénteki nagy forgalom is benne van a szép piros gyertyába. Lehet ezt cibálni a hét elején, de én mínuszos hetet várok, egy újabb piros gyertyával.

A nyilatkozó otp short pozival rendelkezik! :)

#163360 Hathor Előzmény: #163359

Nem is mondtam, hogy tőzsdézek.

Gazdaságkutató lettem.

Ma reggel hallottam a rádióban, hogy az egyik trader mától egyhagyja a pályát, azt mondta a sikeres traderséghez nyolc év megfigyelés kell, akkor talán kezded vágni a dolgokat.

A trader 90% vesteséges. Érdemes figyelni az ok okozatokat.

Rángatózos irány nélküli piacot kihagyni

#163359 Kissherceg Előzmény: #163353

Hathor ez a mindig bejött önámítás... Amíg beszélsz és nem cselekszel, addig nem is tőzsdézel :)

#163358 Hathor Előzmény: #163353

Azt hozzá kell tennem, hogy persze ezzel indul a reggel. Körbenézek, minden istrumentumban, hallgatom a gazdasági híreket, futikat nézek, devizapárokat, forintot, ázsiai zárokat, nyersanyagot... és így jön ki a képlet

#163353 Hathor Előzmény: #163351

Pedig saját fejből jön, nem tudom, már lehet bróker vagyok? :)

Minden reggel ilyet írok, talán bővebben :) ritkán olvasol.

ja és azt hiszem eddig minden bejött :)

minden esetre veszélyes irányt adni, így nem annak szánom írásaimat, felelőséget nem is vállalok érte, ezt a többieknek mondom.

CSak a nap eleji szemléletemet írom le.

Dubai megmenetését, futik pluszban állását meg sem említettem még :)