Regisztráció Elfelejtett jelszó

Miért utálják a spekik a phylaxiát?

Re: nincs cím

#164941 Kissherceg Előzmény: #164931

jajjj, ez olyan, mint az egyéb uras vetítés econetben... :)) Phyl előtt ott ment a mese, hogy zeusz veszi a papírokat és azért nincs rally, mert nem engedi... Most meg itt van a rejtőzködő buffet, aki ebben látta meg a világra szóló potenciált. Mese.. Júniusi rallyban volt egy nagy speki, ennyi.

#164931 Johny King Előzmény: #164928

De ott 10 milliárd volt a veszteség, amiért fizetett kb 900 milliót!!!

Itt más is van a háttérben, olvasd el a PF-en Inflexió írását!

#164928 Kissherceg Előzmény: #164915

adóoptimalizálás miatt szállt be a cégbe az egyértelmű... KG ezért vette meg exbust is... :)

#164915 Johny King Előzmény: #164907

Szerintem eladta (persze nem nekünk) az egészet október közepén, ezzel csinált magának kb. 450-500 milliós veszteséget papíron, ügyelve arra, hogy az árfolyam ne zuhanjon be, de azért kicsit lecsorogjon, és most novemberbren (több nap is volt millió darabszám felett) a forgalmas napok keretében visszavásárolta véleményem szerint majdnem az egészet!

Lehet kb. 4,3 millió darabja a saját nevén, és még akkor sem kell jelentenie...

Ezt gondolom, ezt érzem, látva azt, hogy ha a "nagyok" nem kereskednek, akkor mi kicsik lófütyi forgalmakat sem generálunk!

Hogy ez meddig tart, nem tudom, de lehet, hogy még sokáig!

#164880 Kissherceg Előzmény: #164875

áhhh, annyira nem érdekel a phyl, úgyis mese egy cég minden híre, a reakció elég rá :) EGyszer átfutottam. :)

#164606 Kissherceg Előzmény: #164605

Én a Te db számodra utaltam, hogy ma vettél?

Nekem nincs phylem, egyelőre kivárok... megvárom, hogy kitör e, hamár letört :)

#164591 Kissherceg Előzmény: #164572

ma vettél 50k-t? :)) Nekem elég phyl évente kétszer, idén már túl teljesítettük a célszámot, de nem szidhatom :)

#164510 Kissherceg Előzmény: #164509

sok a ha :) HA majd aktuális megint veszünk :) Tervekkel megvaguynk áldva mindketten, majd lépünk vagy lépek, ha szükséges :)

Semmi info tartalma nincs a hírnek.