Regisztráció Elfelejtett jelszó

ECONETka

Re: nincs cím

#164361 zeeh_ Előzmény: #164350

Öööö, azért veszem ezt a papírt, mert hiszek a transzparenciában és a szinergiákban. :)

Közben a 127-es tartópillér is fogyogat...

Na, még a végén mínuszban zár majd a BUX? Öntenek.

#164350 Koffein Előzmény: #164325

ne agyalj, kapcsold ki az agyad, mérgelj a jelenlegi információid szerint és dönts belátásod szerint. :)

és ne felejtsd el megkérdezni magadtól, hogy "miért vegyem meg ezt a papírt?" majd ez generálja a további kérdéseket, milyen bejelentések jöhetnek, kb milyen hatása lesz az árfolyamra éstb éstb ... hagyd hogy megerőltetés nélkül áramoljon az infó a buksidban :)))

jah és ne olvas sok pf-et, mert az károsan hat az ember józan ítélőképességére (vagyis az enyémre néha károsan hat ezé már csak néha, néha merek beleolvasni ) :)))))))

#164314 Kissherceg Előzmény: #164308

nem mindegy neked? Figyeljél vegyél és ne forintozzál :) Minden kis szart elég évente 2-3szor venni, utána szerencsétlenekedés van úgyis.

#164311 zeeh_ Előzmény: #164308

A nagy kérdés az, lesz-e ügyészségi vizsgálat a buliból kimaradt Jani és Laci miatt.

#164308 Scipio Előzmény: #164303

Az sosem baj :))

De nem látom mi adhatna még egy komoly körre esélyt felfele, a hír lecsengett, a rádió beindult, a Bumeráng max pár forintra lehet jó, esetleg egy nagy vevő húzhatná magával a kisbüfiket is, de mire venné itt, inkább lejjebb próbálkoznék...

#164302 Harlem Előzmény: #164287

Nem is azért, de egy ilyen plusszos napon így nem menni...

Tényleg leült a sztori.

Kicsit megöntik és 11x befigyelhet, lehet nem viszem át holnapra.

#164297 zeeh_ Előzmény: #164287

Szépen elveszik a remegők emelkedési reményét azokkal a nagy puffer pakkokkal.

Vajon mikor tör ki (felfelé vagy lefelé)? (Én inkább fel várom.)

Közel az igazság pillanata.

Lehet, hogy kéne még venni.

#164288 Scipio Előzmény: #164281

Elfogyott, azért ez nem volt semmi szép nagy támasz volt, talán majd egy visszapattanás beleférhet jó usa adatok után, csak azok a pakkok ne lennének 30-tól...

Most pakk nélkül vagyok, a tegnapi 28-asokat még reggel eladtam 29-en, nem kerestem szét magam :))

szerk: egy kis öntés és máris megélénkültünk, pedig hetek óta először úgy kellett kikeresnem a topicot :))

Nagy az izgalom. Utolsó…

#164223 zeeh_

Nagy az izgalom.

Utolsó 8 kötés 13:06 és 14:04 között született.

#164171 zeeh_ Előzmény: #164169

Amióta nincs BP TV, Gyurcsók a lapnál dolgozik, így azok előre tudják a híreket. :)