Öööö, azért veszem ezt a papírt, mert hiszek a transzparenciában és a szinergiákban. :)
Közben a 127-es tartópillér is fogyogat...
Na, még a végén mínuszban zár majd a BUX? Öntenek.
Öööö, azért veszem ezt a papírt, mert hiszek a transzparenciában és a szinergiákban. :)
Közben a 127-es tartópillér is fogyogat...
Na, még a végén mínuszban zár majd a BUX? Öntenek.
ne agyalj, kapcsold ki az agyad, mérgelj a jelenlegi információid szerint és dönts belátásod szerint. :)
és ne felejtsd el megkérdezni magadtól, hogy "miért vegyem meg ezt a papírt?" majd ez generálja a további kérdéseket, milyen bejelentések jöhetnek, kb milyen hatása lesz az árfolyamra éstb éstb ... hagyd hogy megerőltetés nélkül áramoljon az infó a buksidban :)))
jah és ne olvas sok pf-et, mert az károsan hat az ember józan ítélőképességére (vagyis az enyémre néha károsan hat ezé már csak néha, néha merek beleolvasni ) :)))))))
Már bezsákoltál? Vajon ha kitörne felfelé, meddig mehet?
nem mindegy neked? Figyeljél vegyél és ne forintozzál :) Minden kis szart elég évente 2-3szor venni, utána szerencsétlenekedés van úgyis.
A nagy kérdés az, lesz-e ügyészségi vizsgálat a buliból kimaradt Jani és Laci miatt.
Az sosem baj :))
De nem látom mi adhatna még egy komoly körre esélyt felfele, a hír lecsengett, a rádió beindult, a Bumeráng max pár forintra lehet jó, esetleg egy nagy vevő húzhatná magával a kisbüfiket is, de mire venné itt, inkább lejjebb próbálkoznék...
Azért kicsit sok volt 2hét alatt háromszorozni, bár akkor nem volt baj, hogy úgy ment :))
Nem is azért, de egy ilyen plusszos napon így nem menni...
Tényleg leült a sztori.
Kicsit megöntik és 11x befigyelhet, lehet nem viszem át holnapra.
Szépen elveszik a remegők emelkedési reményét azokkal a nagy puffer pakkokkal.
Vajon mikor tör ki (felfelé vagy lefelé)? (Én inkább fel várom.)
Közel az igazság pillanata.
Lehet, hogy kéne még venni.
Elfogyott, azért ez nem volt semmi szép nagy támasz volt, talán majd egy visszapattanás beleférhet jó usa adatok után, csak azok a pakkok ne lennének 30-tól...
Most pakk nélkül vagyok, a tegnapi 28-asokat még reggel eladtam 29-en, nem kerestem szét magam :))
szerk: egy kis öntés és máris megélénkültünk, pedig hetek óta először úgy kellett kikeresnem a topicot :))
nekem tetszik, semmi sincs, ékelődünk, türelem fiatalok. :)
Kezd fogyni a 128-as védő bástya.
Azért nem kéne elfogynia...
Nagy az izgalom.
Utolsó 8 kötés 13:06 és 14:04 között született.