Huh wazz..
csodálkozom is hogy 20K alatt sosem zárjátok..
na mindegy.. sajnálom..
csokigyárosnak is mondtam, hogy ha lemegy oda zárja 19700on, gondolom neki is visszajött.
Huh wazz..
csodálkozom is hogy 20K alatt sosem zárjátok..
na mindegy.. sajnálom..
csokigyárosnak is mondtam, hogy ha lemegy oda zárja 19700on, gondolom neki is visszajött.
közben nyitottam kis longot, de unalomból...
nekem meg kemény 1 kontraktus shortom van..az összeset kistoppolták pénteken meg ma :D
az is csak azért van, mert minuszban nem akarom zárni :D
Mennének, persze, hisz ez az 1100 szinte a béka feneke alatti szint a mostani remek gazdasági helyzetben. :)
:(
0 pozi
Érdekes,sokkal nyugodtabb vagyok mióta nem akarok mindenáron shortolni :D Tőlem mostmár jöhet az új csúcs is....
Bár ez a 21200-21300 tájék kemény dejó szokott lenni,lehet mégiscsak rövidgatya kell :D
apró tétel.
20.950 (még fél 11 után)
De nem biztos hogy láttuk már a tetejét. :)
Valaki meg tudná nekem mondani, mennyi volt ma a hati teteje? Köszi:)
buxban van egy 18pontos rés :)
elég gyorsak :-))
én már megjárattam egyszer a múlt héten az új határidőt :-) a portfolio online -al
Levél a KBC-től.
Tisztelt Ügyfelünk!
A BUX1012 instrumentummal való kereskedés előreláthatólag december 7-től lesz lehetséges társaságunknál.
:-))
Üdv
Hát én most nem merek már semmit csinálni ezzel a határidővel...USA menni akar ma is..úgy néz ki..
BUX hatiban is mintha a fordított fej-váll ott lenne, az alapján 21200ig mehet nálam, csak kérdés, hogy addig lesz-e ma olcsóbb? :)
OTPben már teljesült a céláram a fordított fej-vállal
mindezen felvetést esés közben mondom, ami még rizikós, mert ellentétes irányt írok :)