Szerintem izgalmasabb így, majd egy idő múlva, biztos megismerhetjük kamilkovot más oldaláról is! :DDD
Szerintem izgalmasabb így, majd egy idő múlva, biztos megismerhetjük kamilkovot más oldaláról is! :DDD
Köszönöm a válaszokat, el sem hiszem, h. ekkora mákom volt és rátaláltam erre a fórumra. Nagyon klasszak vagytok! Külön köszönet azért is, hogy fel merem tenni a kérdéseimet és nem kaparjátok le tőlük a falat. :-)))
Az extrém ajánlatok, mind fel, mind le, tulajdonképpen a másik oldal bosszantása! Semmi komoly szándék nincs benne, azért szokott egy véletlen sem kerek szám lenni, mert nem igen szeretné ha teljesülne.
Pl. 1953-on 150.000 db eladó, a másikon meg 2531 40.536 db. Komolytalan, az igazság valahol a tegnapi záró közel van.
ott megy a mutyi láthasz 100k eladót 20-40%a magasabb oldalon és vevöt is ennyivel alacsonyabban.
nyitás elött és után vannak bent ajánlatokezekböl alakul ki a végsö ár az alakulásban lévö ár az indikatív ár.
pl a tözsde 16.30kor zár de 16.35kor alakítják ki a végsö árat a bent lévö ajánlatok alapján.
nyitás után elmagyarázom, most figyelek, mert dobni akarom a pozim.
add be a megbízást 1952-re. Ha leszúr akkor úgyis megveszi neked. (Ha kevés eladó lenne ezen az árszinten, akkor a te megbízásod az elsők között fog teljesülni...)
sehogy nem lehet megkaparintani ez az ajánlatgyűjtési szakasz
Miért van az, hogy nyitás előtt (pl. most) a könyvben alacsonyabb áron vannak eladók, mint vevők. OTP vétel: 2.450,- eladás 1.950,-
Ilyenkor hogy lehet azt az 1.950-es otit megkaparintani? :-)
Köszi a válaszokat! Egyelőre még csak nézegetem a dolgokat, aztán mikor már azt hiszem tudok is valamit majd megprólálok pár kisebb tradet.
Könyvet, amiből TA-t lehet tanulni, mit ajánlanátok? Többen mondták a Kecskeméti könyvét, az jó?
Aki még nem ismerné,aki pedig ismeri,ez csak mkinek használ:
Bobolcsai bácsi megint köpött egy aranyat, azt mondta:
1 aki nem tudja a kiszállási pontot
2 az nem tudja a beszállási pontot sem
3 aki az előző kettőt nem tudja, annak pozíciója sem lehet
4 nincs is neki
5 és ne is legyen.
Közömbös arcot vágtam, közben persze - belül - lementem hídba.
És a többi ahonnan származik:
http://bobolcsaibacsi.blog.hu/
Köszönöm hogy vannak ilyen emberek akiktől érdemes tanulni!
/akinek inge nyugodtan vegye magára/
a grafikon mellett az indikátor beállításokra is figyelj. Más a dt és más a swingesé...
Idézet valakitől ( DLPH)
15 perces
lutri
30 perc
vakszerencse
1 órás
chart képezheti normális trade alapját, de csak olyannak, aki tudja mit miért tesz, és nagy rutinnal képes elviselni nagy volát, itt behatárolhatóak várható mozgásintervallumok, mielőtt célba érnél, kikezd rendesen, ehhez kell nagy rutin
napi
minden épeszű trade alapja, az első olyan bontás, amiben olyan valószínűséggel valósul meg a várt célod, ami ésszerű keretek közt van, és nem kaszinó, napos chartnál már eleve olyan a poziméret, ami elviseli az előre belőtt romláis intervallumot, melyet kikerülni nem tudsz, napossal lehet közép és hosszútávon eredményesen profittal tőzsdézni
heti
már használható olyan dolgokra, melyek 3000 forint brutó áron kapható könyvekben értéktelen Ta elemzések eszközei...támaszok, ellenállások, alakzatok némelyike....itt már ezek is működnek, hetes támasz tart , ha tetszik ha nem...hetes ellenállás fog, ha tetszik ha nem...trend belövésére is használom, persze sok mást is...
Azt szeretném kérdzeni, hogyha a másnapra szeretnék magamnak elemzést készíteni gyertgyaformációka alapján, akkor milyen időtávú grafikont érdemes figyelni?
Mert pl. 30percesen az OTP egy szép szitakötő dojival fejezte be a napot esés után...
Nap közben ha a kis ármozgásokat (10-20-30HUF) akarom lekereskedni, akkor melyik időtávot érdemes nézni?
bezzeg mi látjuk a kintieket :))
Hát, ilyen dolog ez a tőkeáttét! :D
Igazat szólva jelenleg külföldön élek, és itt nem igazán adják a magyar meccseket.
nincs tv ?
Látom, te az egyik szemed mindig itt tartod. Éppen most jászunk Albániával, szóval hajrá Magyrok! Sajnos én nem láthatom, csak olvasom, hogy mi történik.
Itt a topiknyitó moderál:)))
Szívesen látunk mindenkit, és mondhatom ezt a többiek nevéven is szerintem, amíg normális stílusban tudunk kommunikálni.
Elemzést olvashatsz a címlapon.
Használd az oldalt :)))
Azért remélem nem jön mindenki ide, mert akkor itt is elkezdődik egymás b@szogatása!
Bajnai az MSZP jelöltje, kiváncsi vagyok mi lesz hétfőn. 2075ön vagyok OTP-poziban, mert már nem tudtam lejjebb tolni az árat. Remélem nem lesz belőle bukovári! De ez nem a politika meg az OTP-topik! :)