Regisztráció Elfelejtett jelszó

Plus500 trader

Re: Plus500

#163802 lackok Előzmény: #163794

Egy jó stratégia lehet, hogy csak a kereskedéshez szükséges letét összeget tartjuk a számlán, az összes többit a Moneybookers-en. Ott végülis "biztonságban" van.

Mivel tőkeáttétes termékekről van szó itt is jó nagy balgaság úgyis Full tőkével beszállni egy poziba. Egy épkézláb Money Managment ilyet nem engedhet meg. És ha margint kell pótolni mert épp volt egy rossz pozink, bármikor megtehetjük pillanatok alatt az MB-ről.

Ezzel kicsit csökkenthetjük a rizikót, ha nincs túl nagy bizodalmunk a cégben.

Nyilván az elért nyereségeket is érdemes mihamarabb visszahúzva az MB-re tárolni.

Re: Plus500

#163794 NightLord Előzmény: #163730

Eddigi tapasztalatok szerint kifizetik a pénzt. Szerény véleményem szerint túl sok munka van ebben a platformban, hogy lehúzás legyen.

Plus500

#163730 Trader80

Várom akkor a beszámolókat a Plus550-ról.

Én is mindennap kereskedek rajta, de csak demo számlával és már kicsit unalmas.

3 hét alatt plussz 1.5 millióba vagyok.Tetszik az egyszerűsége, de a valódi pénzzel való kereskedéstől tartok. Valami azt súgja, hogy nem biztos, hogy az ember megkapná a

pénzét ha nyerőbe van. Szerintetek?

Re: nincs cím

#163638 Amatoregy Előzmény: #163634

el lehet.

A kereskedés fülön defináljátok a chartot. Az itt lévő megmarad. A nyitott pozícióknál lévő chartot nem lehet menteni...

#163634 lackok Előzmény: #163629

Sajnos nem...

Szerintem az még fejlesztés alatta van náluk. Mint NightLord is említette minden héten frissül a program. Ma is megjelent benne egy újítás. Lehet szűrni a csak függőben lévő megbízásokra is.

#163629 Rowan Előzmény: #163595

el tudod valahol menteni a chart beállításait?

eddig nem sikerült, igaz nagy energiát nem fektetem bele:)

de azért jó lenne

#163595 lackok Előzmény: #163542

Én most küldtem rá fagyipénznyi mennyiséget az élesre, mert nekem meg egyre jobban tetszik a platform kezelhetősége. Majd beszámolok!

#163591 Rowan Előzmény: #163542

Sajnos nem tudok segíteni, nincs tapasztalatom.

Fél éves demozás után nem tartok ott, hogy komoly pénzt merjek beletenni.

Azért egy kevéssel játszogatok a pluszon.

Elolvastam pár oldalt, k…

#163542 Trader80

Elolvastam pár oldalt, köszi a segítséget.

Most már inkább meggondolom, hogy váltsak-e "valódi pénzre".

Inkább maradok a Demo-nál.

Viszont ha van valami tanácsod, hogy hol érdemes valódi pénzzel kereskedni, azt szivesen várom.

-köszi-

Re: plus500

#163521 Rowan Előzmény: #163516

Szia,

javaslom, hogy olvasd végig a topicot. Nem túl hosszú és sok mindent megtudhatsz belőle. Ha utána is van kérdésed, szívesen segítünk.

plus500

#163516 Trader80

Sziasztok!

Valaki tudna segíteni nekem abban, hogy mit tud erröl a Plus500-ról?

Letöltöttem a Demo számlát, a közeljövőben szeretnék "élő pénzzel" is kereskedni rajta.

Tudjátok mennyi a min. összeg amit be kell fizetni?

Vagy lehet, hogy az egész egy át......szás mert nem lehet velük kapcsolatba lépni.

Re: Előny és hátrány

#154586 Amatoregy Előzmény: #154584

Írtam pü-t.

Nem. Most megy. De valami problem lehet, mert két különböző gépen próbáltam. A tiéd kibontva viszont megy....

Előtte se magyar, se angol...

Re: Előny és hátrány

#154583 Amatoregy Előzmény: #154569

lövésem sincs. se ZA nélkül, se NOD nélkül, majd új nod +ZA . Sehogy se megy. Egy időután elveszti a kapcsolatot a szerverrel.... Egy darabig bontja kifelé a fájlokat...