Regisztráció Elfelejtett jelszó

Magyar Királyság

Re: Európa Királya

#163761 rbbj11 Előzmény: #163743

ennek semmilyen jelét és bizonyítékát nem látom! Mutassa be az igazoló okiratokat, és az európai királyok jóváhagyását!!

Családi származását sem látom igazoltnak, ha sokáig feszíti a húrt, a provincia vezetésére sem lesz felkérve!

#163760 ilonka Előzmény: #163753

nem ezért nem értem....:-))))

hanem azért, mert én vagyok Kleopátra...:-DDDDDDDD

#163756 Őfelsége Előzmény: #163753

A Holland Királyság gazdasága GDP 700 Mrd €/év, míg a Magyar GDP 150 Mrd €/év! Hollandia egy Dunántúlnyi terület, ezen gondolkozzon el!

#163749 Őfelsége Előzmény: #163748

Őfelsége Minden Magyarok és Európa Királya megparancsolta Európa gazdaságának növekedését GDP 15 trillió euró/évre!

#163742 rbbj11 Előzmény: #163737

van helyette új trónigénylő! Leszármazásomat a német-római császárokig vezetem vissza!

#163737 Őfelsége Előzmény: #163735

Ön magyar ember és itt bohóckodik! Caesar már nagyon régen élt! Viszont Európa gazdaságát GDP 15 trillió euró/évre kell növelni!

#163735 rbbj11 Előzmény: #163732

Önnek semmilyen joga és legitimitása nincsen Európa trónjára, mely sosem volt egységes. De ha lett volna, akkor is csak a Német-Római Birodalom uralkodójának lenne rá joga! Maradjon kis hazájában, és örvendjen és adjon hálát Istenünknek, amennyiben méltónak találja Önt Octavianus Neo helytartói posztra!

Ave Caesar!

#163732 Őfelsége Előzmény: #163712

Őfelsége I. Levente Apostoli Magyar Király Minden Magyarok és Európa Királya! Európa nagyobb, mint az egykori Római Birodalom!

#163712 rbbj11 Előzmény: #163457

Octavius Neo megparancsolja, a Magyar Királyság Transdanubia területei csatlakozzanak békével az új Római Szent Birodalomhoz!

Amennyiben területi integritását meg akarja őrizni a Magyar Királyság, Octavius Neo megengedi, hogy teljes területével csatlakozzon provinciaként a R.Sz.Bir.-hoz! Latin nyelvet újra hivatalos nyelvvé a provinciában! Mint ahogy az bő 160 évvel ezelőttig érvényben is volt!

Octavius Neo megteszi helytartóvá Levit! De illene alázatát kifejeznie azzal, hogy Leventus nevet vagy legalább valami archaikus nevet vegyen fel!

Pax! Ave Caesar!

Re: nincs cím

#163438 Őfelsége Előzmény: #163432

Őfelsége számtalanszor elmondta a koronázásnak a Szentatya által kell megtörténnie Budapesten a Szent István Király Bazilikában a Magyar Szent Koronával, mely jelenleg a Parlament Kupolatermében van elhelyezve!

#163432 KJanek Előzmény: #163397

Először jöhetne egy kép Önről, díszmagyar ruhában koronával a fején. :)

Akkor majd mi is örülünk. :)

#163397 Őfelsége Előzmény: #163313

Őfelségét gyönyörködteti a hercegnő látványa! Viszont Önöknek akkor fog igazán örülni, ha saját fotójukat tüntetik fel díszmagyar ruhában!