Regisztráció Elfelejtett jelszó

Magyar Királyság

Re: nincs cím

#163266 Spade Előzmény: #163262

Tisztelt Levente Kalandor Úr ! (mivel hogy még mindig nem lett megkoronázva)

.

"1 forintra az eurót, 50000 pontra a BUX-ot,"

.

Azééé ehhez odatehetne valamai disclaimert, mondjuk h ez semmiképp nem minősül befektetési tanáscsadásnak vagy valami ilyesmit :), mert különben akik ezt megjátszák és buknak az alsógatyát is leperelhetik Önről, aztán nemcsak koronája nem marad hanem ruhája sem nézzen rbj11 alsógatyájára, Ö is hogy járt a csúcson bemondott forever longjával :ĐĐĐĐĐ

Re: nincs cím

#163262 Őfelsége Előzmény: #163259

1 forintra az eurót, 50000 pontra a BUX-ot, 100000 milliárd forintra a GDP-t, polgári kormányt az alsóházba!

50000 forintra az euro-t…

#163259 KJanek

50000 forintra az euro-t, vagy ez nem az a szöveg? :)

Éljen a Magyar Királyság!

#163248 Őfelsége

A MAGYAR NEMZETÉRT, A MAGYAR HAZÁÉRT, A MAGYAR KIRÁLYSÁGÉRT!

Re: Magyar Királyi Udvar

#163232 Spade Előzmény: #163228

én az enyémet technikai okok miatt használtam, de örülök így véletlenül is hozzájárultam az önkifejeződésedhez :)..

sok sikert az avatarodhoz, tarts ki mellette minél hosszabb ideig :)

#163231 rbbj11 Előzmény: #163168

felség elégedett? Pórnépes kép nem tetszett rólam, gondoltam ez méltóbb egy király előtti jelenésre!

#163171 ilonka Előzmény: #163170

azt nem írta, hogy ki is tüntették :-)))

/jah,most látom,hogy Te is csak érdeklődsz(?) / :-DDDD

#163168 Őfelsége Előzmény: #163165

Őfelsége jelmondata Pax et tranquillitas! A koronázásnak meg kell történnie, de ne feledje Őfelsége több mint a Magyar Szent Korona! Őfelsége 2008.01.01-jén Magyarország trónjára lépett, 2009.01.01.-jén Európa trónjára a Jóisten akaratából!

Arra törekedjen, hogy az értékeket növelje, gyarapítsa! Az arisztokrácia elitet jelent, ezt Ön akkor gondolja komolyan, ha úgy is viselkedik! Az Ön viselkedése és stílusa bőven hagy kívánnivalót maga után! Magyar nevét tüntesse fel és öltözetére legyen igényes! Egy arisztokrata példát mutat! A nemes ember szívében és lelkében nemes, jó szándékú és jóakaratú!

#163166 Tomas Előzmény: #163164

Őfennsége, a rangkór gyógyítható állapot, csak gyorsan terjed, sajnos engem is elkapott. Az Igazság Bajnokának ezt el is hiheti.

#163165 Spade Előzmény: #163164

"A magyarságot mindenkor Magyar Királynak kell vezetnie, ez a szemlélet lényege! Mátyás Király származását már sokan sokféleképp elemezték!"

.

éertem ééén, Levente Úr minden őse nyilván közvetlenül Álmos mögött lovagolt be a vereckei hágón :)

.

"A Magyarság 500 évig kell uralkodjon Ausztria fölött!"

Én már ha 500 évig békében élünk Ausztriával azzal is kiegyeznék :)

.

"Őfelsége a koronázás időpontját a Jóistenre bízza!"

"Válasszon arisztokratához méltó viseletet, ez Őfelsége parancsa! "

.

Amikor a Jóisten Levente Úr megkoronázásáról intézkedik, nyilván az én öltözetemről is rendelkezik azonnyomban :)

#163164 Őfelsége Előzmény: #163163

Értse jól Őfelsége szavait! A történelmi kifejezéseket Őfelsége elfogadja, de egyes kifejezéseket jobbnak tekint a XXI. században! A magyarságot mindenkor Magyar Királynak kell vezetnie, ez a szemlélet lényege! Mátyás Király származását már sokan sokféleképp elemezték!

A Magyarság 500 évig kell uralkodjon Ausztria fölött!

Válasszon arisztokratához méltó viseletet, ez Őfelsége parancsa!

#163163 Spade Előzmény: #163161

"Őfelsége csak a Nemzeti Királyokat fogadja el: az Árpád Házat! "

.

Atyavilággg akko Mátyás sohasenem volt nemzeti magyar király..

"A földművesek a munkásosztály részét képezik! "

Ahammm, akkor gondolom pl Szent István "munkásosztály telkeket" rendelt az uradalmakhoz a dekrétumaiban....ez egy ötletnek jóóóó :)

Inkább fontolja meg a Királyi Udvari Titkos Botok alkalmazását :) halaggyunk azzal a korral :)

#163161 Őfelsége Előzmény: #163158

Őfelsége tisztelettel szól Önhöz és a tiszteletet kölcsönösen el is várja! Őfelsége csak a Nemzeti Királyokat fogadja el: az Árpád Házat! Ha Ön Magyar arisztokrata, akkor jelenleg is az arisztokrácia tagja, mivel Őfelsége a teljes történelmi arisztokráciát az új arisztokrácia részének tekinti! Származását tekintve fontos hogy Magyar legyen! A földművesek a munkásosztály részét képezik!