a Te kereskedésednek sincsen semmi köze amcsihoz, minek nézed? :)))
A forgalmat itt csinálják, szinteket itt törik, minek nézzem őket. :)nyitásban fontos, oszt annyi
a Te kereskedésednek sincsen semmi köze amcsihoz, minek nézed? :)))
A forgalmat itt csinálják, szinteket itt törik, minek nézzem őket. :)nyitásban fontos, oszt annyi
Persze Bux...de a forgalom 80 -90 % -át a nyugatiak adják..muszáj figyelembe venni...
persze azok is megőrülnek..de állandóan :-))
Stop ot 20341 -re állítottam mindennestre :-))
LEhet..de ezek a Turbo certifikátok már a rulett kategóriába tartoznak körülbelül....
no mindegy...én még kitartok :-))
ja csak én az esésre mondtam... :)
Nézd meg, dax long certiben reggel óta 60 %-ot lehetett keresni.. (1500-2205)
engem nem érdekel snp, buxot tradelem. Azt tudom honnan long nékem, honnan short. US-t letojom :) max szidom őket úgyis..
én még nem záreom a shortokat....bár SP jön fel...mi van hogyha ez is csak beetetés..ahogy Amatoregy is mondta tegnap...
." ma felhúzzák picit..hogy a sok birka bedőljön neki : na lám csak ennyi volt az esés..lehet venni megint." ..hogy aztán megint magasabbról tömjék a népet " ...
Jááj--most értem haza...Mi a halál fa*szát művelt ma is a hati ? :D
honnan jött fel te jóóó ég.
De azért az SP minuszban van ám..úgyhogy ez jó jel..
Most latom, lement 950-ig, ott zartam volna a shortot. F*szert kellett nekem ebedelni...
Én félek, ez régebbi esésekre hasonlít, mondjuk 9.11-re. A nap zuhanás, 1 nap kicsit fel, aztán megint zuhanás. Ezért zártam minden pozim. Láttam már ilyet.
Tréfás mozgások vannak ma....hambi mutatványra piszkos kíváncsi leszek,mert ezt a kis minuszt megvehetik,viszont benne van hogy esnek zárásunk után jópár % ot..
részteljesült nano short zárva...
Értem már:)
Mondjuk én is, és ilyen testalkattal kevés dolog tág (bő) nekünk, igaz? :))
Én a szűk dolgokat szeretem :D:D
Mindent szűkre veszel. 2-300 pont most benne van bármelyik irányba.
kistoppoltak..
Hati, nekem 200 pont már jó eredmény ilyen vérzivataros időben. Én is 400-ban gondolkoztam, de ilyen KT mellett jó a 300 is.
Én is akkor jártam volna a legjobban, ha a 19900 alatt vetteket tartom, de ez van.. :) bux 300 vagy hati 300?:)