merci coupdra :)) azért írtam, hogy kis motorral is vagy 35 misi lesz azaz autó. Én cl fan vagyok, coupe sztm is gyöyörű, második, harmadik autónak....
merci coupdra :)) azért írtam, hogy kis motorral is vagy 35 misi lesz azaz autó. Én cl fan vagyok, coupe sztm is gyöyörű, második, harmadik autónak....
igen ez nekem is így volt,de nagyon ritkán nyomorogtak hátul.(w124 e320) egy kis cl 500 történet. vétel 21 m(16e km) szervízben kiderült ,hogy 64 ekm volt benne(****kalap magyarok kamus szervízkönyvvel ,ráadásul ismerős) ,elvesztette a garit.szervízdij (laza 1 év 50 e km) 12 m!!! ajtószervó 1.5 m stb , eladás 10 m-ért az össz bukót érdemes kiszámolni 1 év alatt egy 21millás autón .23!!! nem az enyém volt ,de elég közeli. soha nem veszek csúcs kategóriát. a közepes is nagyon tud fájni...
nem is engedtem volna hátra ülni őket, csak a jobb egy. :)
És ha józanul gondolkodsz, meg sem veszed, majd csak 3-4 év múlva, mikor már jól kieste magát.
2 db 140-es cupém volt.
1, 500-as, 1, 600-as.
Mindíg kikellett szállnom, ha hátul valakire rájött,hogy kiszáll.
elférne a maybach mellet ,nem ? nekem volt több coupém, általában egyedül autózom,így nekem duzzogva ugyan ,de megfelelne:D az új e coupéra izgulok,de szarul akarják beszámolni az enyém,így inkább előbb eladom..
jahh és az a kocsi is ránézésre 35misi 1.4es turbo motorral... olyanokat már nem nézek, pedig a cl a csúcs...
gyűjtötem,autóimat, makettben.
Hiányzik még 1-2 db, de már azok is drágák nekem:)))
Hát,ez sem kéne.....ez sem jó semmire.....
ha már coupe,és álmodozunk...
http://www.carmagazine.co.uk/upload/8937/images/2MercedesSLCGullwingspyshot.jpg
ez nagyon kemény....
lesz, csak a méret arány trugalmasan kezeljük :)) akár 1:25höz is :)))
15 éves, 3-as cupé nem lesz....., elfogynak addigra, úgyhogy, jobb lesz, ha belehúzol:))
Én vagyok a Benjamin Button :D nekem tetszik új 5ös, m5re pedig szintén kiváncsi vagyok. Nekem a GT a legfurcsább, de élőben jól néz ki.
Hétvégén láttam az új Nissan GTR-t, jól szemügyre vettem, de elég brutál
alap x6 is elég combos, persze Hamann eszközökkel... Továbbra is 3as coupe a császár nálam, egyszer még lesz, lehet 15évesen, de igen :)