Az a fránya stop! Nem könnyű vele jól bánni...
Ezt a sztorit joggal tetted be a dühibe... :-(
(de hogy mi a huncut phaszért nem nyitottad újra, azt viszont nem értem...)
legközelebb lejjebb tedd a stoppot:))
Otit vettem 5020-ért, felment 5099-re, betettem stoppot 5030-ra, kiszedték és felment 5350-re.
Nem is tudom mit mondjak:(
Főleg, hogy kimaradtam. Nyúúúúl vagyok! :(
A f@szom kivan ezzel a belassult erstével, már bevette az eladási módosításomat, erre mégis eladta az összes ecomat, ha legalább ne fogadtam volna meg 100X, hogy csak erősen indokolt esetben állok be a könyvebe, hülye!!!!
gáz ez a gáz!
hova a kurv@ anyjába megy már a FT ???????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
a jó ...***** reggel ott ülök a gép előtt nyitó 5000 mondom beleveszek tőkeáttéttel... de nem mertem.. mert 10.30 ig nem tudtam ránézni.. nyalóka vagyok és utólag quva okos...
maradok az 5535 ös pakkomnál, szerencsére nagyon pici, ugyhogy nem zavar a jelenléte csak..
:)
Az utóbbi időben, miután szórtam az Ecomat, csak mozizok ...
A mellékhatások elkerülése érdekében.
:)
Ment ez mindenhova, de leginkább rossz irányba. Mármint az a nyamvadék otp.
Ha a hsz-re gondolsz, akkor igen, magamat b.sztam le. Kis tudathasadás, mint tőzsdei mellékhatás... ;-)
Mellé (fölé,alá)ment?
:)))
Igeeen? 5800 meg 6 ezer??? Már "holnap" van, és 5230-on zártunk, te barom!!! Meg is érdemled a bukódat, te hülye!
Bocsánat baromságot írtam.. csak 3.5 % az a 11... kicsit fáradt vagyok
Azért összességében a tőkém kb 11% át buktam ma.. ha tegnap mindent kiszórok záróban,. ú de fájdalmas. (eco, orco, tvk OTP..) drága volt a mai nap stoppok nélkül ( persze még nem realizáltam)
vkik kiszórták, szórhatták volna jobban is, hogy tudjak venni. :D Amíg Usa ilyen fickós van 6k-ra esély. Egy nap alatt megvan ha van rá szándék, majd év végén megdumáljuk. :D
Együtt szívtunk volna... :-)
Kicsit sem bánom, hogy kimaradtam belőle.