Nem adtam ra en sem a vegen. Majd a koriba, ha lesz. Annyiszor szivtam mar, amikor ilyen kt-val adtam, h. nyul lettem.
Nem adtam ra en sem a vegen. Majd a koriba, ha lesz. Annyiszor szivtam mar, amikor ilyen kt-val adtam, h. nyul lettem.
Lekötés...
lezártam hatit inkább, elég volt a mókából a hétre... Holnapra aludni szeretnék :)
ezt irtam valahol hogy 3. lehetőség.
Eldobáltatni mindenkivel mindent, majd aláállni és megvenni újból.
majd mégegyszer,
majd mégegyszer.
Igy jóval több profitot tudnak termelni a nagyok mintha tartanák.
Nem adok rá erősen negatív a kt,bízom mostmár egy hasonló verzióban holnap,longot nem nyitok :D
Amcsi futikat hol nézed?
Ti nézitek a futikat??? Szerintem ilyenkor lekötik, holnap kicsit fel, jön a sok vevő, "na ugye, eddig volt a lefelé", és máris lehet őket tömni. Én ezt csinálnám, ha adni akarnék.
mert holnap délelőtt nem tudok itt lenni...és ha netán picit feljebb megyünk..most nem akarok a shortból kilépni..
és úgyis volt egy kis részvényem amitől már szabadulni akartam..mert ha esik, akkor úgyis minuszba ment volna át..
Én is odáig szeretném.....
Szerintem meg gyönyörű:) 210-en zártam valamennyi shortot, lehet, a kevesebb lesz holnap a több:)
Bennünket pedig felköthetnének,adnék rája....
Az remélem arra lesz elég, hogy kiessék magukat a szünnapi rossz hírekre/hangulatra. :)
cseheket csúnyán lekötötték...
Te kérdezted, mitől esünk ma ennyire. Egyöntetű vélemény, hogy ettől.