http://profitline.hu/hircentrum/hir/151641/Becsodol-Dubaj?-Mi-tortent?
meg. (vettem hozzá, 500 a bekere...)
Bud,
holnap van usa. Csak röviditett kereskedés van 19 óráig....
Hát annak most már mindenképpen meg kéne lennie..
Emberek adjatok még rá..ha USA nincs holnap se..akkor hétfőn irtózatos gap down lesz...ha meg nem..akkor akkor mikor USA kinyit...( szerintem) - remélem nem tévedek :D
Mol , Richter, forint is megadta magát... ez most talán komolyabb korrekció mint a korábbiak
egy mini pakkot most adtam rá, de 20200 alatt, de inkább 19600körül zárnám a hatit.
19,7-et most mar el kene erni a 20,4-20,5-os tamaszzonanak annyi.
Az szép lenne.
És a holnapi napot is kibírnám ugyanígy. :)
Usa holnap sincs, ugye?
Herceg - te hol adnál még rá ..ha netán esne a hati ? .-)
de hülye vagyok :d a másik hatiba írogatok...és meg voltam rémülve hogy ma senki sem hatizik ? kihalt volt a topik :D
Na ha a MOl után a Richter is padlóra kerül..akkor ennek a hatinak Sanyi..
USA ma szünetel ?
Akkor pedig az esést be kell pótolniuk..ami újabb esést fog eredményezni nálunk. :-)))
Napi min.-os zaro meglesz sztem.
Longbol visszateszt vegen kileptem, de a shortom pont nem vittek el, igy csak 400 alatt tudtam mar raadni.
Én még nem tudom.
20K körül gondoltam. ott biztosan zárom egy részét, tegnapról van 760 körül. Nekem elég ennyi...
shortot éppen nem zárnék, mert 20500at szépen visszatesztelte, majd lefordult :)
Még lehetne egy le kör, én is zárnék valamennyi shortot. Aztán irány tovább lefelé:)
zártam a longot, phyl nyerőt kb elvitte, no mindegy is.
Zártam is a shortot záró előtt és long lett belőle. Ez a mai nap meglepett. Nehogy a holnapi is így legyen...
kt szépen lecsökkent...