Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX0912

Re: gl

#161506 Ricsi Előzmény: #161501

Persze, bármilyen adatot leírnak, az nem gond. Majd max utólag módosítják, kirúgnak valakit, hogy ő vezette félre a népet, persze a jutalmakat nem fizetik vissza.

#161501 Waszeitung Előzmény: #161486

Én tegnapelőttről shortolom,tegnap amikor 20300 magasságban nyitott a hati,majd szétvágott az ideg hogy nem tudunk esni,aztán elkezdtünk csorogni szépen lefelé a többi pedig már látszódik,egyenlőre itt billegünk támasz magasságban,short zártam,long nyit aztán kivágtam azt is mert haloványnak tűnik a felfelé most,megnézzük tart-e ez a szint...

Mki mondja hogy nem akarják most elengedni a piacok kezét,mert kell ez az eredmény a jó stathoz,mikulásrali,egyéb hülyeség.....mikurali évek óta elmarad stat pedig hát inkább csak dumának tűnik...

#161486 Ricsi Előzmény: #161470

Értem:)

Én szerencsére tegnap óta shortban vagyok. Ha emlékszel, tegnap Amatoregy-el arról beszélgettünk, épp itt az ideje az öntésnek, nem várják meg vele a január elejét. Bud vetette fel, hogy szerinte (meg sokak szerint) ez a menetrend.

Végülis bejött, és asszem ez most így marad. Most pont megérett a helyzet, sokan gondolják úgy, leestünk 1000 pontot, épp itt az ideje, hogy vége legyen. Lehet hogy megint vége lesz, de egyszer így fog elindulni, ha most épp nem is. Leesett 1000 pontot, fordulni fog... Kitömés. Most már 2000-t, higítok, fordulni fog. Még nagyobb kitömés, és utána zuhanás.

#161457 Csokigyáros Előzmény: #161451

lehet hogy dobom is, mint 1012-t.. :)

jó volt a spread, elcsábultam...

amúgy csak nyerőben akarom zárni.. :)))

#161275 BudFox Előzmény: #161231

Hát persze .-)) aki nem játszik...az nem is nyer :D

megyek lottózni ...:-)

egyébként előbb 1012 -es hatiban volt egy 26 kontraktus os vétel..és az ár 21200 ról egészen 21624 ig ugrott fel..pedig voltak előtte eladók..érdekes ez a hati egyelőre..

Re: határidőt mindenkinek!!!!

#161272 Kissherceg Előzmény: #161266

igen, mert az oldal másfél hetes volt és nem rendelkezett hati topikkal :) zavart :)