Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

BUX0912

Re: gl

#160999 Kitano Előzmény: #160998

Nem mondod... És mindezeket az FB meg a könyvvizsgálat csak úgy szó nélkül hagyja?

:-DDD

#160998 Kissherceg Előzmény: #160997

papíron :))))) hallod hihetetlen. Elkészül a hivatalos gyj, majd, mint előző rendszerben a párt, most a vezetőség útmutatást szolgál mi mehet, mi nem, mi tetszik, mi nem.. stbstb :) Próbálok virágnyelven írni :)

#160996 Hathor Előzmény: #160994

a kis bennfentes.. amatoregy is tudna mesélni szerintem..

elég gyász ezekbe a bankos cuccokba eleve befektetni.. csoda, hogy kajálja a nép.. kell a spekinek a likvid cucc, most megkapja

#160994 Kissherceg Előzmény: #160985

ma este kaptam egy kis mesét, hogyan zajlik a kreatív könyvelés a magyar bankoknál :)) gyönyörű, olyan stabilak és olyan fedezetük van(TIER), hogy el se hinnétek... gyász.

#160976 Hathor Előzmény: #160964

Nem kell komolyan venni, fingjuk nincs róla :)

Jártak a jövőben? mindenkinek van egy elmélete, nekem is, egyáltalán nem biztos, hogy az enyém jön be, de az sem, hogy az ő elméletük.

Az arany árusnak biztos jó lenne.

Na ON:

#160959 Hathor Előzmény: #160945

Csak nem Te voltál az egyik előadó? :)

egyébként nagyon gyenge volt szerintem, de nem is vártam tőle sokat. 2x20percben összefoglalni a dolgokat és közben állandóan az időt lesni?!

Ráadásul a második előadó szinte saját cégének csinált reklámot..

Valahogy csak meglett majdnem a két óra, negyed 8-ig :)

#160936 Hathor Előzmény: #160924

Na basszus, holnap visszarántják a piacot.., de van aki már kitárazott, neki elég volt a móka ma.

Dolcsi csúcs gyengülésben euroval szemben, nyersanyagok emelkednek.

Mindegy lehet délelőtt longolni, hacsak nem fordul vissza ész nélkül a dolcsi, lehet erre spekiztek, mert a csúcsra gyengülésben sem mozdult fel a piac, akkor ha fordul és erősödik a dolcsi, akkor borul a részvénypiac jobban. Leszorító még van, addig koccanhat talán.

Voltam nyersanyag előadáson..Arany körképen :)

Holnap a BÉTen lesz Betbullos, abban nagyon bízom, hogy korrekt este lesz :)

Holnap USA nélkül lszünk, ami alapvetően Longot jelent. Reggel megnézzük mi a pálya a nyersanyagokkal, dolcsival, huf-val, ázsiával.. ezek mind változhatnak.

#160920 kelvin Előzmény: #160891

Ha szabad kérdeznem buy and hold stratéga meddig tart egy pozit?

Mikor ad el?

Egyátalán mik a céljai? :-D

Vagy vele temetik és a gyerekei öröklik?

#160891 Dr. ursi Előzmény: #160888

arra értettem, hogy amikor tavaly csúcsközelekben már ricsit vásárolt meg plast meg phyt :o) meg a 8ezres otépé (mondjuk az még mindig bukóban hacsak nem átlagolt ahogy illik egy buy and hold stratégának)