van azaz összeg amiért olyan a hajad.. :)) mondjuk nem a tied :D
van azaz összeg amiért olyan a hajad.. :)) mondjuk nem a tied :D
Nem mondod... És mindezeket az FB meg a könyvvizsgálat csak úgy szó nélkül hagyja?
:-DDD
papíron :))))) hallod hihetetlen. Elkészül a hivatalos gyj, majd, mint előző rendszerben a párt, most a vezetőség útmutatást szolgál mi mehet, mi nem, mi tetszik, mi nem.. stbstb :) Próbálok virágnyelven írni :)
a kis bennfentes.. amatoregy is tudna mesélni szerintem..
elég gyász ezekbe a bankos cuccokba eleve befektetni.. csoda, hogy kajálja a nép.. kell a spekinek a likvid cucc, most megkapja
ma este kaptam egy kis mesét, hogyan zajlik a kreatív könyvelés a magyar bankoknál :)) gyönyörű, olyan stabilak és olyan fedezetük van(TIER), hogy el se hinnétek... gyász.
Vágom, ment is a pü, mert nem akarok offolni itt.
Vagy gyere az előadás topikba
Nem kell komolyan venni, fingjuk nincs róla :)
Jártak a jövőben? mindenkinek van egy elmélete, nekem is, egyáltalán nem biztos, hogy az enyém jön be, de az sem, hogy az ő elméletük.
Az arany árusnak biztos jó lenne.
Na ON:
Csak nem Te voltál az egyik előadó? :)
egyébként nagyon gyenge volt szerintem, de nem is vártam tőle sokat. 2x20percben összefoglalni a dolgokat és közben állandóan az időt lesni?!
Ráadásul a második előadó szinte saját cégének csinált reklámot..
Valahogy csak meglett majdnem a két óra, negyed 8-ig :)
Na basszus, holnap visszarántják a piacot.., de van aki már kitárazott, neki elég volt a móka ma.
Dolcsi csúcs gyengülésben euroval szemben, nyersanyagok emelkednek.
Mindegy lehet délelőtt longolni, hacsak nem fordul vissza ész nélkül a dolcsi, lehet erre spekiztek, mert a csúcsra gyengülésben sem mozdult fel a piac, akkor ha fordul és erősödik a dolcsi, akkor borul a részvénypiac jobban. Leszorító még van, addig koccanhat talán.
Voltam nyersanyag előadáson..Arany körképen :)
Holnap a BÉTen lesz Betbullos, abban nagyon bízom, hogy korrekt este lesz :)
Holnap USA nélkül lszünk, ami alapvetően Longot jelent. Reggel megnézzük mi a pálya a nyersanyagokkal, dolcsival, huf-val, ázsiával.. ezek mind változhatnak.
profitig :)
profitnál :)
profit :)
a profinál nem...
Ha szabad kérdeznem buy and hold stratéga meddig tart egy pozit?
Mikor ad el?
Egyátalán mik a céljai? :-D
Vagy vele temetik és a gyerekei öröklik?