felvehetnének vmi új kommunikációs szakembert, mert ez uncsi...:)
felvehetnének vmi új kommunikációs szakembert, mert ez uncsi...:)
Szokásos semmitmondó, üres hablaty.
Valszeg a KEG mínuszba viszi az ezévi eredményt megint, a gázpiaci b@aromkodásának köszönhetően.
Extrém kiárúsításban vennék csak ebből.
Úgy a 66-72 Ft közötti sávban.
Majd január-februárban.
Egy 100k-s öntéssel visszatérhetnénk a nyugodt hétköznapokba:)
Ez riasztott el engem is, szerencsére még el tudtam ott adni, nálam a haszon mértéke rendben van -5%- csak az a probléma, hogy a legnagyobb pakkomban is csak a pénzem 1/5-e volt, így a nyerő inkább zsebpénznek jó :)) De persze ennek is örülök, sok kicsi...
Megy már a fejtágítás, elvileg 11 körülre ígérték a híreket, nem mintha sokat várnék ettől...
ez karcsú volt nálam is, egész pakk 96ról lett vollna, akkor nem panaszkodom... Egy másik tehetség kezdett önteni, figyeltem, hogy 101en már tömik a népet...
Szóval te öntöd ránk kisbüfikre a pakkjaidat :)) Én sem ezen gazdagodtam meg a tegnapi 98-102 után ma egy 99-101-re tellett, itt elmentek a tegnap visszavett 100-asok is, szolid haszon, de már csak 25 ilyen kell és minden phili bukóm visszajön :))
Csak halkan mondom, kihagynám.
Eddig a szokványos rv-i találkozó előtti meghúzás volt, szerintem.
Itt a vége, mint mindíg.
Nekem is elment, de beálltam ismét vételre, talán ma el lehet forintozgatni vele:)
azért mert nem mindegy mennyien állnak a vevői oldalon :) Nem 3kt adok el...
Repülő Phylaxia! :-)
Ez jó! :-)
ezzel se kerestem sokat... repült.
Valaki édesen veszegeti tízezressével.
Egyébként ettől a részvényesi találkozótól hihetetlen módon nem várok semmit, így akár még lehet is valami :)
A tőkeemelés bejegyzésea, illetve a részvények keletkeztetése két különböző dolog!