Gondolom jó volt!
RFV-t meg érdemes sztem gyűjtögetni, bár szívesebben gyűjteném 4k-n ismét :-D
Gondolom jó volt!
RFV-t meg érdemes sztem gyűjtögetni, bár szívesebben gyűjteném 4k-n ismét :-D
Üdv újra a fedélzeten! (tőzsdén)
Jó lett a gyj
Te vagy a képen?
Na látom, ezen is kerestem egy keveset a távollétemben. :)
Az egyik pakk 4500 körül ment el, a másik 4700 körül. Ez úgy látszik, akkor szeret menni, ha nem figyelek. Ma újra vettem egy adagot a megmaradt pakk mellé.
Volt valami hír is, vagy csak megérett technikailag?
Köszi, szép chart :o)
Ellenben nem hiszek a szememnek. Holnap reggel megint megy egy 15%-ot, mondjuk 5175-ig (ha ma 4500-ön zár). De most mire? Örül-örül, de nem érti...
Ismétlés a tudás anyja.....
http://kepfeltoltes.hu/view/091011/422544713RFV_NAPI_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
280-on vettem pénteken. kíváncsian várom a felsőtestét :)
Ezen filózok most én is, de én fölé tettem volna. De csak napira tenném, visszavonásig nem nagyon merném.
4450 fölött kitörhet,ha lesz forgalom hozzá,ilyenkor érdemes vételi stoppot tenni,4450 fölé
Benn állok a könyvben...
De jól látod :o)
Amiért realizáltam: a múltkori kitöréskor (valahol a 3000-3600-os szint magasságában) is visszatesztelt (sőt, visszaszúrt 2800 körülre), majd aztán ugrott szintet. Pont nyaralni voltam, nem tudom pontosan hogy történt - szerencsére, mert biztosan eladtam volna :o) A stoppom éppen nem aktiválódott.
Szerintem az egyik legjobb/-stabilabb papír, de...
- megfogadtam, hogy mi az a szint ahol elteszem a nyereséget (4800 volt, de mivel addig nem mehetett a közvetlen közelében eladtam)
- még mindig hiszem, hogy a fák nem érnek az égig és a BUX korrekciózik egy nagyobbat és vele együtt mi is lejjebb kerülünk.
By the way figyelem amit írsz, hallgatok a TA-dra, mert a chartot sajnos nem tudom nézni.
Most már vehetsz......ha kilép a leszorító alól,5100-es rés a cél.......akkor meg már megint drága lesz neked...:))
Én sem akartam eladni 1 órán belül,de nagyon ízlett ez a 10.000 db-os vevő......
nem veszek, mert nem jó hati fedezetnek :)