egyébként azt is lehet írni, hogy őfelsége veszi a magyar királyi pénztárból :)))
egyébként azt is lehet írni, hogy őfelsége veszi a magyar királyi pénztárból :)))
Reggel éreztem: kiszálltam.
Idegesítse a körösztannyát!
Nna!
))
egy tök két tök öt tök, nemtökölök öntök....
DDDDDDDDDD!
én 136 nál állok eladóként, de lehet 135 ért el kellett volna engednem...(ha elvitték volna) kezdek feszült lenni.... lehet hogy egy tök két tök öt tök, nemtökölök öntök....
írjétok be, hogy felvásárlási háború zajlik kovács gábor és korányi g. tamás között. Ezt pletykáléják :))) Civin is beszállt, de tőle is megakarják venni a pakkot. Tóth Péter holnap jelenti be, hogy a phyl tőkét emel és megvenné 300Fton az econetet. Ez mind igaz;)
üdv:)
mindját beírom nekik hogy biztos forrásból 1200-at hallottam a stocklandyard-on. :))
:D:D:D:D derék...
jáááj beleolvastam a pf fórumba, hogy mi lehet ott... és azt olvasom, hogy valaki elvakkantotta, hogy 500hufot ajánlott az emmis az econak, oszt már 1000nél tartanak... behalás... unalmukba már hallucinálnak
http://www.napi.hu/default.asp?cCenter=article.asp&nID=428228&place;=
133
50-50 helyett 70-30 a tippem arra, hogy esni fog (70% az esés), de majd meglátjuk egy bő óra múlva.
Engem az Eco ezzel az 1 Ft-os mozgással.
Azért egész nap ezt nézni nem túl izgi. :)
Őrületbe kergetnek minden tradert...:))
OTP, MOL megindult fel...
Vészesen közeledik az igazság pillanata...
Én is felfele várom, de eco ügyben már magamnak sem hiszek :))
Még az usa adatok is bekavarhatnak, egy általános jókedv ezt is megrepítheti, de ha esetleg zuhi lesz akkor nem fog ledőlni a fal, pedig már két millió lépés kéne csak :))
Bezsákoltam egy kisebb pakkot, meglátjuk, bízom a 40-esben!:)
Most van az, hogy 50-50%.
Én valamiért felfelé várom, talán kezem a biliben? :)
Ha tényleg önteni akarnák ezt a 1.5 millió papírt, már rég a béka hátsója alatt lennénk.
Gondolom sokat hallgatta, különösen a hajnali-reggeli műsort :))
Közben meg húzgálják az oroszlán bajszát, ha egyszer megindul egy komolyabb vétel, akkor gyorsan 40 körül lehet - vagy jól beöntik, megunva a kisbüfik mocorgását :)) Én nem merek itt belevenni, csak mozi...
Az "vicces", hogy éppen Ganxta is benne volt a "Veled vagyunk Sláger rádió!" akcióshowban.:-D
igaz bad reklám is reklám too :)
az a bajom h class mutatja az arcokat, brandet épít ami kezd értékes lenni, a neoról meg csak a bulvársajtó ír, ami nem tudom mennyire hatásos, de az tény, hogy kellenek a plakátok is, ahhoz, hogy az emberek fejébe elültessék, kell nekik ez nekik :)