Regisztráció Elfelejtett jelszó

ECONETka

Re: A Juventushoz pártoltak a rádióhallgatók

#160714 wizes Előzmény: #160605

Reggel éreztem: kiszálltam.

Idegesítse a körösztannyát!

Nna!

))

egy tök két tök öt tök, nemtökölök öntök....

DDDDDDDDDD!

Re: nincs cím

#160711 Josef Előzmény: #160688

én 136 nál állok eladóként, de lehet 135 ért el kellett volna engednem...(ha elvitték volna) kezdek feszült lenni.... lehet hogy egy tök két tök öt tök, nemtökölök öntök....

#160710 Kissherceg Előzmény: #160700

írjétok be, hogy felvásárlási háború zajlik kovács gábor és korányi g. tamás között. Ezt pletykáléják :))) Civin is beszállt, de tőle is megakarják venni a pakkot. Tóth Péter holnap jelenti be, hogy a phyl tőkét emel és megvenné 300Fton az econetet. Ez mind igaz;)

üdv:)

#160700 KJanek Előzmény: #160688

mindját beírom nekik hogy biztos forrásból 1200-at hallottam a stocklandyard-on. :))

jáááj beleolvastam a pf …

#160688 Koffein

jáááj beleolvastam a pf fórumba, hogy mi lehet ott... és azt olvasom, hogy valaki elvakkantotta, hogy 500hufot ajánlott az emmis az econak, oszt már 1000nél tartanak... behalás... unalmukba már hallucinálnak

#160609 zeeh_ Előzmény: #160605

Engem az Eco ezzel az 1 Ft-os mozgással.

Azért egész nap ezt nézni nem túl izgi. :)

#160589 zeeh_ Előzmény: #160569

Vészesen közeledik az igazság pillanata...

#160569 Scipio Előzmény: #160553

Én is felfele várom, de eco ügyben már magamnak sem hiszek :))

Még az usa adatok is bekavarhatnak, egy általános jókedv ezt is megrepítheti, de ha esetleg zuhi lesz akkor nem fog ledőlni a fal, pedig már két millió lépés kéne csak :))

#160554 Palimadár Előzmény: #160549

Bezsákoltam egy kisebb pakkot, meglátjuk, bízom a 40-esben!:)

#160553 zeeh_ Előzmény: #160549

Most van az, hogy 50-50%.

Én valamiért felfelé várom, talán kezem a biliben? :)

Ha tényleg önteni akarnák ezt a 1.5 millió papírt, már rég a béka hátsója alatt lennénk.

#160549 Scipio Előzmény: #160541

Gondolom sokat hallgatta, különösen a hajnali-reggeli műsort :))

Közben meg húzgálják az oroszlán bajszát, ha egyszer megindul egy komolyabb vétel, akkor gyorsan 40 körül lehet - vagy jól beöntik, megunva a kisbüfik mocorgását :)) Én nem merek itt belevenni, csak mozi...

#160541 Palimadár Előzmény: #160530

Az "vicces", hogy éppen Ganxta is benne volt a "Veled vagyunk Sláger rádió!" akcióshowban.:-D

#160538 Koffein Előzmény: #160527

igaz bad reklám is reklám too :)

az a bajom h class mutatja az arcokat, brandet épít ami kezd értékes lenni, a neoról meg csak a bulvársajtó ír, ami nem tudom mennyire hatásos, de az tény, hogy kellenek a plakátok is, ahhoz, hogy az emberek fejébe elültessék, kell nekik ez nekik :)

#160535 zeeh_ Előzmény: #160506

Nehéz elképzelni egyelőre a puffereket nézve, hogy ez ma elindul, akár fel, akár le. Izgalmas lehet az utolsó fél óra.