Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX0912

Re: gg

#160513 Hathor Előzmény: #160456

Érdekes ez a nap! Dolcsi ellenállást nyomkod, Ftse, Dax egész jó, többi európai piac lejtmenetben. Talán el kell gondolkodni a továbbiakon.

Mintha nem lenne sem vételi kedv semmiben.

Lassan el kellene kezdeni emelkedni a móka kedvéért

#160456 BudFox Előzmény: #160442

azért persze azok az elemzők se tévedhetetlenek...de a nagyok irányítanak ezt be kell látni..mi meg várhatunk a sorunkra.

#160442 Hathor Előzmény: #160326

azért mert az alapok nem ugrabugrálnak, vannak saját jó elemzőik, akik látták a kitörést azt megvették, és ha látják az eladási jelet eladják. Kisbüfi forog jobbra balra, vagy tetőre játszik mindig. szerintem

#160420 kerikoma Előzmény: #160414

Most már bánom, hogy kivágtam a shortom, de reggel nagyon felfelé állt a zászló. Ismét kapkodtam, pedig nem is volt nagyon muszály:(

#160410 BudFox Előzmény: #160334

világ még pluszban van..minket meg egész reggel óta adnak..bár még megpróbálkoznak kis felrántásokkal...

mi lesz ebből ?

Csak nem az van hogy délután a USA beli nagybüfik elkezdik önteni a kinti részvényeket ? csak előbb még minket megkezdenek ?

#160334 Amatoregy Előzmény: #160290

vagy .

3 most kezdenek eladni és minden zuhan. A leggyorsabbak profitot realizálnak, a lassúbbak veszteséget.

Majd az alján a leggyorsabbak újból vesznek...

és most ugorj az elejére...

#160326 BudFox Előzmény: #160289

Hát okosabbak csak január közepén leszünk úgylátom :-))

De azt mondja meg valaki hogy az hogy van hogy mi kicsik mindig szívunk..a nagy alapok meg mindig kaszálnak ? vagyis hogy ők mindig jobb helyzetben vannak ?

pedig elvileg a tőzsdén mindenki egyenlő esélyekkel indul..

persze ezekre tudom a választ..de azért érdekes hogy mindig igy van a valóságban is..

#160290 Ricsi Előzmény: #160280

Ha ez ilyen egyszerű lenne:) Mert most, ahogy olvasgatom, mindenki erre vár. Ezért pont nem ez lesz.

Verzió 1: Már most elkezdenek eladni, amire mindenki észbe kap, már sokat eladtak, És indul a zuhé, akár pár napon belül is.

Verzió 2: Január elején elkezdik venni, húzzák felfelé, mindenki okoskodik, naugye, nincs itt semmi lefelé, mindenki beáll longosnak, és akkor zuhé.

Mindkettőnek nagyobb esélyét látom, mint az egyszerű, január elejei lefelének.

#160280 BudFox Előzmény: #160200

lehet...de azért még szerintem év végéig szívatgatni fogják a shortosokat...és amit lehet ügyesen a longosok nyakába fognak sózni..

egykét elemző is megmondta hogy amit még lehet megvesznek a külföldi befektetési alapok, mert nyereséget, jutalékot kell termelni...

aztán szerintem Január elsejétől szépen kezdi mindenki eladni a részvényeit...de már nem lesz aki megveszi...

akkor jöhet a lefele trend..

#160226 Csokigyáros Előzmény: #160213

nem vagyok az... legalábbis tegnap nem voltam :)))

tegnap biztos nem tradeltem, sőt az otinál 2 hónapja semmit, fedezet sincs a számlámon...

rákönyvelték szerintem véletlenül... de legalább shortot... ismernek??? :))