Érdekes ez a nap! Dolcsi ellenállást nyomkod, Ftse, Dax egész jó, többi európai piac lejtmenetben. Talán el kell gondolkodni a továbbiakon.
Mintha nem lenne sem vételi kedv semmiben.
Lassan el kellene kezdeni emelkedni a móka kedvéért
Érdekes ez a nap! Dolcsi ellenállást nyomkod, Ftse, Dax egész jó, többi európai piac lejtmenetben. Talán el kell gondolkodni a továbbiakon.
Mintha nem lenne sem vételi kedv semmiben.
Lassan el kellene kezdeni emelkedni a móka kedvéért
azért persze azok az elemzők se tévedhetetlenek...de a nagyok irányítanak ezt be kell látni..mi meg várhatunk a sorunkra.
azért mert az alapok nem ugrabugrálnak, vannak saját jó elemzőik, akik látták a kitörést azt megvették, és ha látják az eladási jelet eladják. Kisbüfi forog jobbra balra, vagy tetőre játszik mindig. szerintem
nagyon érdekes ez a folyamatos alulteljesítése a buxnak az elmult időkben...
Most már bánom, hogy kivágtam a shortom, de reggel nagyon felfelé állt a zászló. Ismét kapkodtam, pedig nem is volt nagyon muszály:(
csak nem reménykedsz? :)
világ még pluszban van..minket meg egész reggel óta adnak..bár még megpróbálkoznak kis felrántásokkal...
mi lesz ebből ?
Csak nem az van hogy délután a USA beli nagybüfik elkezdik önteni a kinti részvényeket ? csak előbb még minket megkezdenek ?
vagy .
3 most kezdenek eladni és minden zuhan. A leggyorsabbak profitot realizálnak, a lassúbbak veszteséget.
Majd az alján a leggyorsabbak újból vesznek...
és most ugorj az elejére...
Hát okosabbak csak január közepén leszünk úgylátom :-))
De azt mondja meg valaki hogy az hogy van hogy mi kicsik mindig szívunk..a nagy alapok meg mindig kaszálnak ? vagyis hogy ők mindig jobb helyzetben vannak ?
pedig elvileg a tőzsdén mindenki egyenlő esélyekkel indul..
persze ezekre tudom a választ..de azért érdekes hogy mindig igy van a valóságban is..
szép a +100as kt...
így van, egyszerre nem tudnak kiszállni. Mohóságuk dönt:)
Ha ez ilyen egyszerű lenne:) Mert most, ahogy olvasgatom, mindenki erre vár. Ezért pont nem ez lesz.
Verzió 1: Már most elkezdenek eladni, amire mindenki észbe kap, már sokat eladtak, És indul a zuhé, akár pár napon belül is.
Verzió 2: Január elején elkezdik venni, húzzák felfelé, mindenki okoskodik, naugye, nincs itt semmi lefelé, mindenki beáll longosnak, és akkor zuhé.
Mindkettőnek nagyobb esélyét látom, mint az egyszerű, január elejei lefelének.
lehet, de egyrésze realizálhat is év végéig, ami viszont lefelé is mutathat...
lehet...de azért még szerintem év végéig szívatgatni fogják a shortosokat...és amit lehet ügyesen a longosok nyakába fognak sózni..
egykét elemző is megmondta hogy amit még lehet megvesznek a külföldi befektetési alapok, mert nyereséget, jutalékot kell termelni...
aztán szerintem Január elsejétől szépen kezdi mindenki eladni a részvényeit...de már nem lesz aki megveszi...
akkor jöhet a lefele trend..
lezártam shortot, illikvid a cucc. rizikós nékem
Még a végén küldesz a haszonból neki egy csokrot, vagy egy jó piát :))
nem vagyok az... legalábbis tegnap nem voltam :)))
tegnap biztos nem tradeltem, sőt az otinál 2 hónapja semmit, fedezet sincs a számlámon...
rákönyvelték szerintem véletlenül... de legalább shortot... ismernek??? :))
ha nyerőben lenne nem is reklamáltam volna... :)))