Regisztráció Elfelejtett jelszó

ECONETka

Re: nincs cím

#159330 zeeh_ Előzmény: #159306

Ismét 130.

Szép pakkok mindkét oldalon.

274 milla...

update: 130 elfogyott.

#159292 Koffein Előzmény: #159285

óóóó így legyen ötösöm... akárhányszor ez a két tróger elemzést ír az ecoról beszakad... grrr

#159283 Palimadár Előzmény: #159279

Röhejes, amatőr technika, amatőr műsorvezetőkkel, ma is belehallgattam, szánalmas az egész, ha valamit nem varázsolnak pár héten belül, akkor az Econet újabb veszteséges üzletággal büszkékedhet.

#159275 zeeh_ Előzmény: #159273

Kivitték magukkal az USÁ-ba. :)

Nagykövetek tegnap megint közös siránkozást tartottak, ezúttal személyesen Gordonnál.

Elvileg 2 hétig szól ideiglenes stúdióból, ez alapján jövő hét vége felé már jól kéne szólnia...

#159273 Palimadár Előzmény: #159211

Hát ezt a neot tényleg valami tesco-gazdaságos cuccal teszik ki az éterbe, vagy az étert kicserélte a Sláger tulaja.:-)

Én ma fél 6 körül hallot…

#159265 zeeh_

Én ma fél 6 körül hallottam Bochkort a Klub rádión.

Ő azt mondta, hogy a héten, de legkésőbb jövő héten kiderül, hogy hol lesz a folytatás.

200 fölé szerintem igen nehezen tudna menni, ott már szvsz beborítanák azok, akik beragadtak 200 felett. Én is meghatároztam a beragadt pakkom dobási szintjét, kíváncsi vagyok, eléri-e...

#159234 Koffein Előzmény: #159232

Nyilatkozott Kecskeméti is:

ECONET: A fölfele emelkedés most 136Ft környékén találhat megállóra, de még benne lehet új csúcs is. A trend megfordulásához talán egy alacsonyabb csúcs majd hozzájárulhat, de még ezt nem láttuk.

Már csak Egon elemzése hiányzik és tuti a beszakadás. grrrr

u.i.: ezek tuti figyelik egymást, mintha a kettő mondanivalója megegyezne... :S

ECONET (60 perces) elemz…

#159232 wizes

ECONET (60 perces) elemzés

2009.11.24. 4:00

A csütörtök pénteki esést követően a 115 forintos támaszon megállapodott az árfolyam, ahonnan végül újra felfelé vette az irányt. Folytatásban a 134-135 forintnál számítanék ellenállásra, amennyiben sikerülne átlépnie, akkor visszatérhet a korábbi csúcsára 150-151 forintra is, sőt... Azonban ha megáll ezen a szinten, azaz alacsonyabb tetőt építene, úgy folytatódó csökkenésre számíthatunk.

YRGG!

#159216 Kissherceg Előzmény: #159215

mindkettő rádió szar, de amik eddig voltak se neke mszóltak. Azért hallgatta a nép ezt a két marhát, mert mindenhol fogható volt, szokásá vált. Pedig csak szarabb lett a műsoruk, elején még mókás volt, de most... primitívek. Emberek nem szeretnek változtatni a szokásukon, félnek az újtól, ennyi az érv mellettük...

#159215 Atesz11 Előzmény: #159211

Finoman fogalmazva engem sem fogott meg a 2 új rádió!

Egyik nap hallgattam a Neot reggel!

Na kivel beszéltek?:)A Benkő Dániellel.Olyan idióta volt a műsorvezető.vááááá

10 percig bírtam,de már lila volt a fejem,inkább lekapcsoltam....

Valami reggeli dumálós műsor volt.

Számomra fizikai fájdalommal járt hallgatni!:))

#159214 GáborGábor Előzmény: #159209

:)

Benkő - óóóóóóóó ...

:)))

Meg a hölgyek az oldalán ...

Bocsánat.

Most talán nem illene nevetnem de muszáj. No, ez már nekem is sok ...

#159212 Mezuska Előzmény: #159208

egyik nap már belinkeltem ,megszellöztették az ecosok , hogy eladnák a neo-t?!

Lehet, hogy januárra kiderül, szerintem már rég le van zsirozva a történet ugyan ugy mint az a juniusi 7.5milla db-os vétel, mi meg itt agyalunk??!!