Viszket az ujjam, de nagyon nem látom, mire fel menne fel...
Viszket az ujjam, de nagyon nem látom, mire fel menne fel...
Ismét 130.
Szép pakkok mindkét oldalon.
274 milla...
update: 130 elfogyott.
sziasztok.
miért,mennyi most?
óóóó így legyen ötösöm... akárhányszor ez a két tróger elemzést ír az ecoról beszakad... grrr
130 lesz ebből...
Ja, nincs rés, 130.
Egyből 42 milla.
Már 127.
Röhejes, amatőr technika, amatőr műsorvezetőkkel, ma is belehallgattam, szánalmas az egész, ha valamit nem varázsolnak pár héten belül, akkor az Econet újabb veszteséges üzletággal büszkékedhet.
Kivitték magukkal az USÁ-ba. :)
Nagykövetek tegnap megint közös siránkozást tartottak, ezúttal személyesen Gordonnál.
Elvileg 2 hétig szól ideiglenes stúdióból, ez alapján jövő hét vége felé már jól kéne szólnia...
Hát ezt a neot tényleg valami tesco-gazdaságos cuccal teszik ki az éterbe, vagy az étert kicserélte a Sláger tulaja.:-)
Én ma fél 6 körül hallottam Bochkort a Klub rádión.
Ő azt mondta, hogy a héten, de legkésőbb jövő héten kiderül, hogy hol lesz a folytatás.
200 fölé szerintem igen nehezen tudna menni, ott már szvsz beborítanák azok, akik beragadtak 200 felett. Én is meghatároztam a beragadt pakkom dobási szintjét, kíváncsi vagyok, eléri-e...
Nyilatkozott Kecskeméti is:
ECONET: A fölfele emelkedés most 136Ft környékén találhat megállóra, de még benne lehet új csúcs is. A trend megfordulásához talán egy alacsonyabb csúcs majd hozzájárulhat, de még ezt nem láttuk.
Már csak Egon elemzése hiányzik és tuti a beszakadás. grrrr
u.i.: ezek tuti figyelik egymást, mintha a kettő mondanivalója megegyezne... :S
ECONET (60 perces) elemzés
2009.11.24. 4:00
A csütörtök pénteki esést követően a 115 forintos támaszon megállapodott az árfolyam, ahonnan végül újra felfelé vette az irányt. Folytatásban a 134-135 forintnál számítanék ellenállásra, amennyiben sikerülne átlépnie, akkor visszatérhet a korábbi csúcsára 150-151 forintra is, sőt... Azonban ha megáll ezen a szinten, azaz alacsonyabb tetőt építene, úgy folytatódó csökkenésre számíthatunk.
YRGG!
Van egy "tízes" köztünk, de a godolatmenetünk közel azonos ...
:)
mindkettő rádió szar, de amik eddig voltak se neke mszóltak. Azért hallgatta a nép ezt a két marhát, mert mindenhol fogható volt, szokásá vált. Pedig csak szarabb lett a műsoruk, elején még mókás volt, de most... primitívek. Emberek nem szeretnek változtatni a szokásukon, félnek az újtól, ennyi az érv mellettük...
Finoman fogalmazva engem sem fogott meg a 2 új rádió!
Egyik nap hallgattam a Neot reggel!
Na kivel beszéltek?:)A Benkő Dániellel.Olyan idióta volt a műsorvezető.vááááá
10 percig bírtam,de már lila volt a fejem,inkább lekapcsoltam....
Valami reggeli dumálós műsor volt.
Számomra fizikai fájdalommal járt hallgatni!:))
:)
Benkő - óóóóóóóó ...
:)))
Meg a hölgyek az oldalán ...
Bocsánat.
Most talán nem illene nevetnem de muszáj. No, ez már nekem is sok ...