Ha elpottyan a 200 napos, akkor tényleg eladás. De én inkább azon gondolkodom, bele kellene-e kapni ilyen szűk stop lehetőséggel? Csak már x2 megégetett, igaz tényleg jelentéktelen minusszal, a szűk stopszint miatt.
Szerintetek?
Ha elpottyan a 200 napos, akkor tényleg eladás. De én inkább azon gondolkodom, bele kellene-e kapni ilyen szűk stop lehetőséggel? Csak már x2 megégetett, igaz tényleg jelentéktelen minusszal, a szűk stopszint miatt.
Szerintetek?
Ez a mostani mozgás is azt bizonyítja,hogy bezárult a nagy háromszög....ez most remélhetőleg a fals mozgások időszaka.......
Hiszti volt, az egész egy nagy öntéssel kezdődött, valaki egyben bedobott tegnap 17millányi rv-t kint!
Aztán sokan bepánikoltak, ma meg összegyűjtötték! Ma pl. volt olyan hogy egyben kivettek 40 millányi rv-t!
Ez az 1000. hozzászólásom, ide írom ebbe a topikba, úgyis én hoztam létre, váljak itt VIP-vá :)
Hát ez jól bezuhant... de legalább nem maradok le a nagy rallyról, amíg HUMET-ben "fial" a pénzem :D
Szerk: kinti könyvet, meg kötéslistát elnézve, elég nagy tételekkel zúzzák lefelé..
Szerintem az a kereskedési robot elég jól keresi a lóvét...
Nagy zakóban nem áll alá, nagy emelkedésben sem felé, de amikor megáll az esés, akkor veszi az 1000-res tételekkel, ha meg az emelkedés, akkor meg adja :)
Benneteket nem "idegesít" ez az ugráló, újratöltődő 1000-es eladó ? (:D)
Szerintem valami készülőben van, nem hinném, hogy azért vették, mert 1000 Ft alá várnák...
Gondolom előbb-utóbb lesz valami megegyezés a kötvényesekkel és utána várható tőkeemelés.
Nagyon nagy a csend. A bíróság által kirendelt biztosok nem hiszem, hogy az idők végezetéig tárgyalnak a kötvényesekkel, valami eredménynek hamarosan lennie kell.
Ezen kívül a svájci UBS bank dolgozik a tőkeemelés ügyön, befektetőket keresnek.
Köszi, reggel szemeztem egy ideig a 2090-en lévő eladó pakkal aztán kikapták és 2190-ig meg sem állt, kicsit mérges voltam, de majd legközelebb, jó lenne tudni kinek vették, ezek szerint ők hajtották fel az elmúlt napokban az árát...
Jah igen, tegnap megtaláltam és a Pf-es topikba betettem.
Ma inkább adják kint...
Van egy nagyon jó oldal, itt a kinti könyv is látszik, meg a kötéslista!
http://www.boursier.com/vals/FR/LU0122624777-cours-orco+property+group.html
Új tulajok az orcóban
http://www.napi.hu/default.asp?cCenter=article.asp&nID=428196&place;=
5 percenként nem akarom leírni a véleményemet...::)))) tudod nagyon jól,chartok felrakva,többet nem tehetek.....
Hurrá, hurrá :)))
Csak az a baj, hogy egy db sincs :S Elkúrtam, mint ....csány :D
Humetben ülök nyakig!
Arra mondj már valami biztatót :D Remélem bemegy valamikor abba az ellipszisbe, amit rajzoltam :D