karbantarthatnák a buxot ezzel a papírkával...
karbantarthatnák a buxot ezzel a papírkával...
sose higyj a látszatnak.. :)
nyugi 530 felett zár ma.. :)
no látom ez is csak esni tud...
még jó hogy kis pakkal beszálltam és dobtam is a baj előtt, húúú
ekkora mákot
majdnem full cashben oti korrekcióra várok
Ja herceg. Azt el is felejtettem mondani, hogy mindkettő mellett keményen kell dolgozni is. Nem lehet lebzselni :-)
Szépen letolták........
Bull ide, vagy krach oda....a matáv egy egyéniség :)
Érdekességkép, pont matávon űldögéltem... ugye mondanom sem kell, ahogy az előzményben is emlitett módon, előtte nem realizáltam a kicsi nyerőt, igy , ekkorára már hizott a bukom , mikor egyszer azt füllentettem be a pf-en , hogy megshortoltam. No az árfolyam, pár percen belül meg is ugrott, egy olyan 2OO4 májusi napon, amikor minden csorgott. Na azóta, már azt sem tudom elhinni amit én irok a fórumra...ezt is a matávnak köszönhetem :)
tudom, tavaly is tologattam ide oda, idén egyszer-kétszer megszivatott... Mielőtt megtépték mindig kistoppoltak... Most is küzdöm vele, tényleg ilyen nyugdíjas papír :))
most hasonló a helyzet velem is
Ha veszek esik kicsit és veszek hozzá , majd nem indul meg csak kicsit emelkedik és kicsi pluszban kivágom, aztán visszacsorog, de nem veszek bele mert minek, szar és nem is követem.
Erre elkezdik tépni, mire a másik részvénybe csinált profitomat idehoznám, akkorra meg nem éri meg, most így jártam, de ha felidegesítem magam akkor kivágom minimális bukóval és kivárok
Mindegy ez nekem akkor is döglött ló!
nem beszélve, hogy ha nem csinálnak valamit az osztalékig, nem lesz szép az a 400 körüli árfolyam
Kiszállásra használják ? durva lenne
Én ismerek olyat aki 2OOO-ben azt mondta, hoy matávot soha többet. Na gondolhatod akkor mit ki nem kell birni egy ilyennel , mint a matáv :-)
asszem inkább otira összpontosítok, nekem ez egy kicsit döglött ló!
ott sokkal nagyobb a pörgés :-)
535
Ne ijesztgess Herceg, azt hittem már gáz van! :)
535
ez nagyon jó :))
hányszor mondtam magamnak, ezt a xart többet soha...:)