Érdekes a hyelyzet :))
meglátjuk, most visszaadták, megint kell egypár napot pihentetni, aztán ha nem lesz más amit megvegyenek eljönnek érte.
Politikai szintéren fog eldőlni az egésznek a sikere, de ebbe nem akarok részletesen belemenni.
olvastam tegnaap egy kicsit a cégről, az a baj, hogy nincs mögötte semmi, csak ígéret, meg talán tőkeemelés..
Kicsit hasonló a helyzet, mint az Eco-ban, mert itt is brutális mértékű (ráadásul bennfentes) határidős pozik vannak nyitva.
Nem tudom, véletlen volt-e, de szerintem gyűjtögetés folyik, és a közeljövőben - még az idén - fel fog ugrani az árfolyam 1000 fölé. Aztán majd visszaesik :) Leginkább erre számitok.
Krumi,
látom üzentél ecoban a kisbüfiknek.. itt ma mit gondolsz, tegnap véletlen megtépés volt?
Ez is lehet...
Viszont ha elnyerik a KEOP-ot, amit az éven kihirdetnek ha minden igaz, akkor...
Az államnak meg most az a vesszőparipája, hogy megújuló kell, mert meg kell felelni az ejunak :))
szvsz csak felhúzták, hogy az ecoból kiszállókat átcsábítsák és kitömjék. ennyi a sztori lényege.
"semmi "infó nélkül elkezdet menni ezt nem szokta csinálni. Valaki(k) tudnak valamit, ezt jó jelnek veszem.
Köszi :)
Hát igen, türelem... Remélem, hogy végre ez a részvény is tud egy kicsit menetelni, rákerül a sor!
azért még 3k-t megvettek 813 Ft-on 13:36 után :)
Egyszer ugyis elpattan,ha a főnökök is ugy akarják....a mi dolgunk a TÜRELEM..........
Szerintem ez a k.va Berenberg maradvány még mindig itt van.
Minél jobban megismerem ezt a részvényt, most azt mondom, hogy Berenbergtől aki átvette, az azért vette, hogy kicsivel magasabb áron elszórja, nem érdekli a story, meg semmi, hanem csak a 10-15% gyors profit!
Szerk:
10ezer db-okat villogtatott eladáson az előbb!
Ezt gyorsan verd ki a fejedből, mert realizálni akarok végre.
én nem bánnám, ha lemenne és pihentetnék két napra :)
Azt gondolnám, hogy valami nagy veszi, (kérdés, hogy kitől) és nem azért mert rossz lesz...
Itt a Pannyban voltak átkötések 100k felettiek 760-780-on, ha jól emlékszem még 800-on is!
A Berenberg alapkezelő szállt ki, mert zárta az alapot.
Sokan hírre számítunk, de lehet semmi sem lesz.
800 felett kellene zárnia, de még jobb lenne 820 felett...