meglátjuk, most visszaadták, megint kell egypár napot pihentetni, aztán ha nem lesz más amit megvegyenek eljönnek érte.
meglátjuk, most visszaadták, megint kell egypár napot pihentetni, aztán ha nem lesz más amit megvegyenek eljönnek érte.
Politikai szintéren fog eldőlni az egésznek a sikere, de ebbe nem akarok részletesen belemenni.
olvastam tegnaap egy kicsit a cégről, az a baj, hogy nincs mögötte semmi, csak ígéret, meg talán tőkeemelés..
Kicsit hasonló a helyzet, mint az Eco-ban, mert itt is brutális mértékű (ráadásul bennfentes) határidős pozik vannak nyitva.
Nem tudom, véletlen volt-e, de szerintem gyűjtögetés folyik, és a közeljövőben - még az idén - fel fog ugrani az árfolyam 1000 fölé. Aztán majd visszaesik :) Leginkább erre számitok.
Krumi,
látom üzentél ecoban a kisbüfiknek.. itt ma mit gondolsz, tegnap véletlen megtépés volt?
Ez is lehet...
Viszont ha elnyerik a KEOP-ot, amit az éven kihirdetnek ha minden igaz, akkor...
Az államnak meg most az a vesszőparipája, hogy megújuló kell, mert meg kell felelni az ejunak :))
szvsz csak felhúzták, hogy az ecoból kiszállókat átcsábítsák és kitömjék. ennyi a sztori lényege.
"semmi "infó nélkül elkezdet menni ezt nem szokta csinálni. Valaki(k) tudnak valamit, ezt jó jelnek veszem.
Köszi :)
Hát igen, türelem... Remélem, hogy végre ez a részvény is tud egy kicsit menetelni, rákerül a sor!
azért még 3k-t megvettek 813 Ft-on 13:36 után :)
Egyszer ugyis elpattan,ha a főnökök is ugy akarják....a mi dolgunk a TÜRELEM..........
Szerintem ez a k.va Berenberg maradvány még mindig itt van.
Minél jobban megismerem ezt a részvényt, most azt mondom, hogy Berenbergtől aki átvette, az azért vette, hogy kicsivel magasabb áron elszórja, nem érdekli a story, meg semmi, hanem csak a 10-15% gyors profit!
Szerk:
10ezer db-okat villogtatott eladáson az előbb!
Ezt gyorsan verd ki a fejedből, mert realizálni akarok végre.
én nem bánnám, ha lemenne és pihentetnék két napra :)
Azt gondolnám, hogy valami nagy veszi, (kérdés, hogy kitől) és nem azért mert rossz lesz...
Itt a Pannyban voltak átkötések 100k felettiek 760-780-on, ha jól emlékszem még 800-on is!
A Berenberg alapkezelő szállt ki, mert zárta az alapot.
Sokan hírre számítunk, de lehet semmi sem lesz.
800 felett kellene zárnia, de még jobb lenne 820 felett...