Hát ez siralom....
Hát ez siralom....
Fogyasztóvédelemnél simán megbukna:(
Hagyományos módon a rendszersebességet processzorral és memóriával fokozzák és nem szerződésszegéssel.
Nem látom a csepel ajánlati könyvét, és az előfizetésem ugyan annyi...
a válasz pedig:
Tisztelt Ügyfelünk!
Sajnálattal tájékoztatom, hogy az Ön által jelezt probléma abból fakad, hogy üzleti vezetésünk döntése értelmében az elmúlt héttől kezdődően néhány, csekély forgalmú B kategóriás papír ajánlati könyvét nem jelenítjük meg a NetBroker illetve a PortfolioOnlineTőzsde rendszerekben.
Ennek oka alapvetően az, hogy ezen információkat nagyon kevés ügyfelünk használta, illetve ezen papírokkal jellemzően nem kereskedtek ügyfeleink, így a kollegák döntése alapján – a rendszer sebességének javítása érdekében – ezen kevéssé kihasznált információkkal nem terheljük az alkalmazásokat.
Szíves megértését előre is köszönjük.
Keresztanyámat se hívom fel telefonon minden nap.. és akkor mivan?
A varjú toporzékoljon a döntéshozók fejfáján....
Uff..
Jó kereskedést mindenkinek
FULL piros a calendar...erre tépés...zsíragyú idióták...Áh...még leírni is kár!! :((
Nem nyertem nem vesztettem de követhetetlen és minden logikát nélkülöz az usa kereskedése! Unom!!
dögölne meg az összes ****kalap aki egy tönkre baszott gazdaságú amerikában mások bőrén élősködik lásd goldman.......
hát akkor Csusza te ne a dühi , hanem a hurrá topikba írogassál! :)
Hú, bameg, az durva! :-(((
Az én bosszúságom tárgya csak 7500 Ft, az tiédhez képest lóphasz.
Mindenesetre rohadt idegesítő, hogy teljesen rugalmatlanok ilyenkor, még a látszatát sem adják, meg, hogy emberként kezelnének. Csak "egy darab" ügyfél vagy, egy ügyfélszám, összegek, semmi több.
Természetesen amikor valami új fos szolgáltatást akarnak a nyakamba varrni, akkor nagy barát vagyok, olyankor még tegeznek is... Szar cég
a **** **** életbe..
nem.perelnek.még engedni sem akarnak belőle...de szerintem nincs esélyem,hiába hogy abszurd, a végén úgyis rám verik...húzom az időt
Murphy II-es tűrvénye:
mindíg azok a részvények emelkednek amiket eladtam és mindíg azok sűlyednek amiket vettem.
Venni mindenki tud, eladni művészet!
mindig azok a részvények mennek , ami épp nincs nekem, viszont ami van az általában nem akarja elérni a beker árát sem, vagy inkább szép folyamatosan követi egy átlagos aquaparkos kamikázé csúzda grafikonját...:((
egyetértek! 3 napos horvát mobilnet számla 165e!!!!!
Hogy rohadjon meg az egész mocskos, pitiáner, szarházi pannon gsm ott, ahol van!
Brrr! eurusd longom stopja alá 2pipel jöttek le... Most dúlom fel a lakást, hogy hova rejtette a CIA a **** kameráit... grrrr
!!!!-ba!
két olaj shortom volt napok óta dédelgetve. Most a pluszbanlévő pozit adat előtt minmális nyereségbe húzta, de nem figyeltem a spreadra..
Veszteség lett belőle ..... !!!!!!!
Másodikat is kiütötte a stop....
Az legalább nyerő.... :)