Pont írni akartam, szépen megjáratták, volt egy nagy vevő 13k-val, sajnos nem hittem 490-nél a folytatásban, így nem vettem...
Pont írni akartam, szépen megjáratták, volt egy nagy vevő 13k-val, sajnos nem hittem 490-nél a folytatásban, így nem vettem...
tudna ez menetelni, ha nem kerülne elő 495-497en újabb eladók :) talán ha fentebb húznák 500-505re és kitartanának akkor lassacskán huzamosabban is 500 felett maradhatna de amíg nem áll valakinek érdekében addig 500 felett nem nagyon látjuk, de ez csak az én meglátásom :)
olyan szépen nekikészültek a vételi oldalon :) de megjött a válasz is így csak 500 felett lesz ugrás.
Én sem pedig szorgalmasan olvasom írásaitokat Deeppel, ráadásul már napok óta figyelgettem, csak hát az eco mindig lekötöttt, pedig könyvmolyként igazán profilba vágó részvény lenne :))
:D kikelt a tojás!
Én nem mertem venni... a legutóbbi ~380 óta figyelem pedig..
Amíg alatta állnak 6-8k-s vételekkel, addig nincs para, azt figyeltem meg.
vettem egy kis cuccost pár napja, ma végre kezd kikelni.
Be lehet vele ragadni, nem is akárhogy, de szerintem ez 540, majd 700ig fog menni :)
Én figyelgetem és akkor szokott emelkedni, amikor beállnak mondjuk 420ra egy nagyobb 15k-s vétellel, és elkezdni felfelé kivenni.
Amikor meg esik, akkor meg eladásra állnak be egy hasonló nagy tétellel :)
Ma emelkedés volt, néztem fél szemmel, de nem mertem venni... Nap végén húzzák meg általában.
a book kedvelőinek egy kis hír :)
http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?h=14&k=2&i=124035
most nem merek belevenni, habár _asza a csőrömet, hogy a bookból is vegyek. félek tőle egy picit, mert napok alatt erősödik több 10%ot, az ember várná, hogy menne tovább, mert lenne erő benne, és kérdés nélkül visszalökik a mélybe...
Na vettél?
Szépen csendben, hirtelen meg fog indulni van egy olyan érzésem :D
Szerk: de ettől függetlenül nagyon veszélyes...
Én nézegettem a grafikont és 380 környékén gondolkoztam beszállón.. Lehet, hogy jó lett volna, csak az a volna ne lett volna.. :)
Szvsz 440-et átviszi, akkor mehet 540, majd 700-ig..
Kíváncsi leszek, de azt hiszem csak mozi lesz.
ahogy elnézem megint jön a beetetési időszak, így a gy.j. előtt... felhúzás tömés minden ami kell a népnek...
átnéztem kíváncsiságból a pf-re is, oszt örömmel vettem észre, hogy mozgolódik a topik. de nem eléggé. amúgy megmosolyogtatott az a kijelentés, hogy 900ft-os srv van határozat :)
jó is volna, ha igaz is volna, mert akkor nem itt tartana...
nekem most sörözés közben jutott eszembe, hogy rá kéne nézni, hogy vásárolják-e a rv-et, ha már megszavazták. de nem veszik. én most így hirtelen ehhez kötöttem volna egy újabb beszállást.