Jártam le Kiskunhalasra varrodába .
Akkoriban a varroda vezetője mondta, ahol szabad fölterület volt, egy ásónyomot nem lehetett leásni, mert mindenhol olajtartályok voltak a földben :))
Bud, régi szép idők :))
Elmúltak, sajnos.........
Jártam le Kiskunhalasra varrodába .
Akkoriban a varroda vezetője mondta, ahol szabad fölterület volt, egy ásónyomot nem lehetett leásni, mert mindenhol olajtartályok voltak a földben :))
Bud, régi szép idők :))
Elmúltak, sajnos.........
és akkor tértetek át olaj szőkítésre :)))))
Na nekünk mag a Hősök tere mellett 2 utcával volt egy standunk...
a...nemtudom már milyen utca...de északra 2 utcával, volt egy nagybani virágpiac..
ott vettünk standot.
volt akkor még nekünk egy virágkertészetünk..termeltünk szegfűt, gerberát...
Egy zöld Barkasunk volt, azzal hordtuk fel a virágot eladni..:-))
Volt egy strand, de sokszor nem oda álltunk, hanem üres helyekre, amik jobbak voltak a mi standunknál...
a vevők meg nyitás előtt már ott tolongtak a bejárat előtt...mikor kinyitották csak úgy özönlöttek be :D
sok virágot eladunk így...de aztán ez az üzlet abbamaradt az olajár robbanáskor.
dud=bud, bocs elütöttem.
Dud, soha nem voltam nagy spíler, csak eszrevettem a lehetőségeket.
az az érdekes, hogy ez mostanra elmúlt :(((
bocsi,nyomást gyakarolt rám pénteken a bor,pezsgő,pálinka,bor akkumulált hatása(iskolában voltam):-)
természetesen ettől függetlenül szeretném vissza a macit,csak nem "mindenáron":-))))))))))
morbid ugyan,de ide talán az Isten nem ver bottal közmondás is beillene,de azért ez kemény....
még a végén pont helyett ilyet osztanak a rosszalkodóknak,az hiányozna,hogy minden kapitányságra szétterjedjen,úgy hogy adjanak csak pénzt a hepatitis és rüh ellen basszus...
"Az egészségre fokozott veszélyt jelentő vírusoktól tartanak a Rendőrségnél dolgozók, akik az elfogott, előállított és őrzött illegális migráns külföldiekről átterjedhető hastífusz, hepatitis és rühfertőzésnek vannak kitéve. A Rendészeti Védegylet (RV) figyelmeztet, hogy a többszörösére megugrott illegális migrációból adódó fertőzésveszély a rendőrségi egészségügyi óvórendszabályok szigorítását követelik meg, egyben pluszforrásokat igényelnek a rendőrök egészségvédelme érdekében. "
anyámat úgy vágták meg, hogy a tábla a fa mögött volt és erdőben egy 100méteres szakasz tartozott a faluhoz, ahol 50el kellett volna menni. Majd elmagyarázták nem tehetnek róla , hogy ott a bokor vagy fa ága, nekik be kell tartani a törványt... Pontot nem kapott ő sem...
végén még hozzátette,örüljek,hogy nem ad pontot....
mondom milyen pontot,olyan is van?
piros pont azé' még jól jött volna.....
bázzeg... a jellemesek.
köszi
van bőven.....
lesz áldozat.....
már,ha trafi lista....
tegnap valószinűleg lekaptak a mocskok,de nem ám rendőrautóban ültek,hanem egy tiz éves kombi kereklámpás toyota corollaban,nehogy ki tudd szúrni ám....
na,de a legjobb,két hete kb megbüntetett a rendőr a nagy büdös semmiért az új M0 végénél,
megállitott,hogy nincs felkapcsolva világitás,kiszállok előre megyek,mert bent fel volt,mondom fel van,lehet fel hord,mert bevágtam néhány karton ezt azt...
áa-mondja ő
biztosan mikor kiszálltam közben felkapcsoltam.....
gondoltam k... be.....
azt mondja 3000ft lesz csekken és húzzak innen...
3-an voltak,most ezek úgy is mind 1-et mondanak,mondon köszi igazán hálás vagyok...
Köszönjük!!!
Az alábbi lista tuti,mivel a felszerelő cégtől jött:
- a Róbert Károly krt-on a Róbert Károly krt. és a Reitter Ferenc utca
sarok után következő első
lámpasor
- Ferenc krt. - Üllői út sarok
- Rákóczi tér, József krt. (Nyugati felé)
- Attila utca - Alagút sarok
- Hegyalja út - Jagelló út sarok
- Fehérvári úti piacnál
- Budafoki út
- Mártírok útja - Bimbó utca sarok
- Moszkva tér
- Kőbányai út (Egészségháznál)
- Kőbányai út - Könyves Kálmán krt.
- Szentendrei út felüljáró minden lámpasor a csillaghegyi elágazásig
- Flórián tértől a Tímár utca irányában három lámpasor
- Szamuely utca - Petofi híd felhajtónál
válság mióta markánsan elérte az autopiacot,és eladhatatlanná vált egy szakajtó auto,egyre kreativabb hirdetéseket olvasok a hasznaltauto.hu-n:)
"Kezdhetném azzal hogy eladó a gyári állapotú szeretett BMW-nk Hölgy tulajtól sürgősen mert jön a gyerek,vagy fial a lepkénk de ez nem fedné a valóságot. Szóval eladó egy 19 éves 520 as bömös megkimélten, friss müszakival,nem szétbukott állapotban. Az ár irányár csere esetleg érdekel "
"Harmincnégy éves korában szívinfarktusban meghalt Ocskay Gábor az Alba Volán és a magyar válogatott jégkorongozója."
az agyam megáll........
ha egyházaknál és segélyszervezeteknél szállt meg, akkor hajóval együtt max 5-6misi, ha nem lehet 50-60is :))
a fránya anyagiakról nem esett szó a cikkben,kiváncsi lennék mennyiből úszta meg ezt az utat?:)
zusammen...
mondjuk elég spártai módon tolta szerintem...:)
annyi élménnyel lett gazdagabb, amennyivel más ember sosem lesz, hihetetlen bátorság ez. Fa Nándorék se beszélgettek sokat egymással az út után :) Lehet könyvére vevő leszek, ha nem 10.000ért akarja adni illetve bőséges lesz a képanyag, csak a kettő kizárja egymást :)
yacht-javitva
én nem vagyok egy nagy hajós,de az origon látott képek alapján elég kemény lehetett ezzel átszelni a világot...:)
nem egy Onassis jaht:)
egyedül,kemény:)
de,ha valakivel,akkor meg tuti,hogy az út után szóba sem állnak egymással:)
de összeségében kurta nagy buli lehet akkor is:)