Vajon Levi okosabb- e mint a Jóisten?
Megvilágosult lenne?
Esetleg csak kókler?
;)
Vajon Levi okosabb- e mint a Jóisten?
Megvilágosult lenne?
Esetleg csak kókler?
;)
A legnagyobb tudás a teremtő Jóistennél lakozik! Őfelsége Minden Magyarok Királya a Jóisten üzenetét közvetíti a Magyar Népnek! Őfelsége a Jóisten akaratából és kegyelméből uralkodik!
De ő azt állította, hogy okosabb, mint Einstein. Ez feltételezi azt, hogy azonos szakterületről beszélünk. Különben azt mondta volna, hogy ő okosabb, mint Gandhi, ha a nemzeti politikára akart volna utalni. ;)
Visszaolvasgattam, jókat derültem, de ehhez lenne egy rövid hozzászólásom.
AZ, hogy egy tudós a saját szakterületén a legnagyobbat alkotta, még nem jelenti azt, hogy ő a legokosabb ember. És ha én nem értek ahhoz a szakterülethez, nem jelenti azt, hogy butább vagyok.
Egy nagyon okos kémikus sem tudná bizonyítani amit kérsz, mégsem biztos, hogy butább mint Einstein.
"Az uralkodó támogatja a tudományt és a fejlődést!"
Adhatom a számlaszámom, ahova a támogatás jöhet? =)
Ön okos, de legyen okosabb! Az uralkodó támogatja a tudományt és a fejlődést! Őfelsége a caritas politikáját alkalmazza, így Ön felé is szeretettel fordul!
Az Uralkodó neve, mint azt Ön jól tudja: Őfelsége I. Levente Apostoli Magyar Király!
A "plebejus" politizálás alsóházi politizálás! Őfelsége óhaja és királyi parancsa Dr. Semjén Zsolt KDNP miniszterelnöksége!
Őfelsége és a Magyar Királyság támogatóinak száma egyre növekszik! Mindenkiről jót mondjon, Őfelsége is ezt teszi!
Na ezért tartunk ott ahol...
Ha nem így lenne, már sokkal régebben felfogták volna, hogy a Föld gömbölyű (geoid).
Azt hiszem nincs miről beszélnünk. Ellenem csak inkvizícióval élhetsz, mert már most határozottan többet tudok nálad és te ezt elutasítod.
d - ez lemaradt, tedd kérlek a helyére ...
Miféle hierarchiáról beszélsz, hiszen senki nem ismer el királynak?
De más tulajdonságaiddal sem rísz ki a tömegből, hacsaknem a beképzeltségedel ...
;)
Igen, így van! A hierarchiában mindenkor legfölül az uralkodó áll! A tudósok királyuknak adhatnak tanácsot, melyet Őfelsége megfontol!
Tehát ...
"Mindenkor jól és pontosan kell fogalmazni!"
OK!
"Őfelsége okos és kiváló tudós embernek tartja Einsteint!"
De azért okosabbnak (jobbnak) is tőle ...
:)
A Jóisten minden embernek más feladatot adott!
Az ész és az okosság különböző dimenziókban jelentkezik!
Őfelsége okos és kiváló tudós embernek tartja Einsteint!
A jobbnál nyilvánvaló, hogy lehet és van még jobb, ez triviális! Pozitív kommunikációval azt mondjuk, a jobbnál jobb! Mindenkor jól és pontosan kell fogalmazni!
No, ezt fogalmazd meg konkrétan, és belépek híveid közé, fenntartások nélkül!
- Definiáld először a nemzet és a hazafi fogalmát közérthetően!
- Határozd meg pontosan a nemzet vagyonát számszerüleg!
- Aztán jöhetnek az arányítások ...
A Nemzet és a Hazafiak vagyonát egyszerre és egyaránt kell növelni!
Az egész idő kérdése ...
;)
De engem is mellbe vágott ez a mondat. Az utólsó pedig szimpla hízelgés a töltelék meg, ismert ...
"Őfelsége okosabb mint Einstein!"
Akkor légyszi vezesd le a kozmológiai állandó történetét és bizonyítását a saját szavaiddal.
Az erről készült publikációkat ismerem, tehát nem tudsz átverni lopott anyaggal.
Másrészt a jobb néha rosszabb.
pl:
Egy Trabantnál JOBB egy Dacia, de attól még nem lett JÓ.
A melléknevek fokozása megtévesztő lehet a valós alkalmazás tükrében.